- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
-
Johnny077
csendes tag
-
Johnny077
csendes tag
-
Johnny077
csendes tag
-
Johnny077
csendes tag
-
Johnny077
csendes tag
-
Csabex
őstag
Épp a tegnap írtam róla Adi01 topiktársnak, de itt van újra

-
Csabex
őstag
Jókat írnak, elvileg működik vele és a rendszer is upgradeli a fake 10-ről valódi 10-re
Azért erről a mondatról se feledkezz meg:
"But there is a risk of bricking the unit, so I don't know if I dare..."
Persze többen is megírták, hogy sikerült, de az ördög nem alszik, szóval csak saját felelősségre. Én felraknám, mert szeretek kisérletezgetni meg tenni venni, de persze annak tudatában, hogy negatív irányba is elsülhet a dolog...
Changelog valóban nincs, de itt a fő dolog az, hogy a kamu 10-ből csinál valódi 10-et. -
Csabex
őstag
Nem igazán, a Rockchip típusú MCU-ra lehet tenni-venni a factory tool programmal, de ez nem Rockchip sajnos, ez valami egyéb... Általában szokott lenni valahol olyan menüpont ahol tudsz leszedni frissítést hozzá, de nem túl gyakran jönnek sajnos. Ezért hangoztatom mindig, hogy ha lehet, akkor Rockchip-es legyen, mert ha halál van, akkor nem minden esetben lehet az ilyeneket menteni.
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
iceQ!
addikt
-
Matyi222
senior tag
-
Matyi222
senior tag
-
Csabex
őstag
-
Csabex
őstag
-
Csabex
őstag
Nm
Szerintem teljesen jó, csak a kábel hosszra kell figyelned. Érdemes lemérni előtte és úgy megvásárolni a lomexben vagy valahol máshol... Egy ilyen anya és egy apa is kell ugye.
Mikrofonok filléres tételek ( ez vagy ez is), lehet kísérletezni többfélével is akár...
Ha forrasztásban nem vagy jártas, akkor megcsinálom neked ha elküldöd vagy elhozod Bp-re
-
törölt tag
-
Csabex
őstag
Igen, ez egy az egyben az a csati párja amit fotóztál
Semmi extra nincs benne, mezei mikrofon ahogyan látom, szóval helyedben nem rendelném meg 5000-ért, mert lehet gyártani (ahogyan leweegee is írta) vagy venni ilyet egy ezresért szerintem... A forrasztás nem nagy dolog, 2 perces művelet és szabványosítod egy 3,5 vagy 2,5 mm-es jack-re akár 
-
törölt tag
Nem tudom, nem látom hova passzol itt a droidos fejegységedből kilógó mic kábel. Lehet vakvágányra futottunk, és csabexnak van igaza, ez valami spéci mikrofon csatlakozó. Rá kéne írni az eladóra mit mond. Ha nagyon nem boldogulsz, még mindig ott van az opció, hogy kicserél(tet)ed azt a fura csatlakozót egy szabványosabbra:
Ehhez nem kell bántani a fejegységet, nem az alaplap felől cserélni, hanem csak a négyszögletes csatit levágni a drót végéről, és egy ilyen jack aljzatot rápattintani. Ha nem válaszol az eladó, mókolni kell nincs mese. -
törölt tag
Jó kérdés, ez engem is érdekel, elvileg mennie kell, az android kezeli a HID eszközöket. Vagy még ott van az az opció, hogy szerzel egy bontott gyári VW mikrofont. Esetleg a jelenlegi fejegységből kiálló csatlakozót lecseréled egy szabványos jack aljzatra, és így bármilyen külső jack dugós mikrofont fogad.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
iceQ!
addikt
-
törölt tag
-
Csabex
őstag
-
törölt tag
-
Pityu89
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Rick4
félisten
Ott a tolatókamera vezetéke (reverse- brown) kábel, az kell neked, a kamerát bekötöd a hátsó szekcióban, ott a tolatólámpáról kapja majd a jelet, a wifi meg átlövi azt a jelet előre a rádiónak, és 12V-ot ad a bara szálra, ekor átvált a tolatókamera bemenetre. A kis wifis egység első része pedig a rádió kék száljáról (ant power blue) kapja a 12V-ot, amikor a rádió működik, és az a sejtésem, hogy ehez még canbus dobozka se kell.
-
törölt tag
Őszintelén megmondva, én a sniccerrel blankolós, oda forrasztós majd bandázsolós megoldásra gondoltam, amivel elb@szol egy fél napot. De amit Rick4 vázolt, az inkább user friendly megoldás.
Viszont valami nem világos, a fejegység honnan fogja tudni, hogy te épp tolatsz? A canbus dobozka átkapcsolja neked tolató üzemmódba? -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
törölt tag
-
iceQ!
addikt
-
petymek
senior tag
-
Diák66
őstag
-
Csabex
őstag
-
Csabex
őstag
Én a bal oldalon futtattam végig (kombi Focus) és a kesztyűtartónál vittem be, mert úgy voltam vele, hogy a kormánymű környékén ne csüngjön semmi, ott gyárilag is minden szépen faszán rögzítve van.
Hizpo "márka" terén ez csak természetes
Ódákat zengünk az utóbbi hónapokban arról, hogy itt a név, vagy márka vagy bármi más egyáltalán nem mérvadó... Az a lényeg amit mond az eladó, de látod van amikor az sem fedi a valóságot... Én legalább egy hetet leveleztem velük és kértem rengeteg fotót, meg adatot az egységről és lekopogom, én azt kaptam amit rendeltem, sőt extra ISO-t is kaptam a kompatibilitás miatt, de nem volt szükség rá.
Ahogyan Diák66 is írja, előtte kipróbálnám az asztalon azért, mert ha valami van, akkor időben tudok reagálni az eladónak, de itt is az van, hogy miben egyeztetek, mert ha nem hajlandó refund-ra, vagy megegyezésre, akkor hiába is jelzed neki. -
Diák66
őstag
-
törölt tag
Jó lesz az nyugi, nekem kb fele a tudása a paramétereket tekintve a fejegységemnek, ráadásul valami lepra mtk procival, és bőven használható a cucc. Igaz én nem szoktam egyszerre youtube videózni waze-val, közben meg megy két 4K videó és még tolatok is a "gyere Gábor gyere" című számra.
Ha csak egy dolog fut egyszerre röccenésmentes a vas. -
Diák66
őstag
-
törölt tag
Szedd fel a kédergumit, ha mákod van alatta van egy kis csatorna, ami végigmegy a kocsin, ha nincs mákod se tragédia, mert az a kis vékony kábel simán elfér a gumi alatt. Én a kormány felőli oldalon szoktam átfűzni a vezetéket, mert ott több a lyuk/rés könnyebb mint a kesztyűtartó felől szerintem. De ez gondolom autófüggő. A gyári kábel nem mérvadó, nekem közepén megy (duster) és az egész padlószőnyeget fel kellett volna szedni, inkább a kis csatornát választottam a kédergumi alatt. Egy jó vastag merev alu/rézvezetékkel könnyű befűzni a kábelt a fejegységtől a kédergumi felkanyarodó részéig, ahol találkozik a muszerfallal, és onnan mehet egész hátra, ott át a hátsó ülések alatt, onnan fel a tetőre, majd bele a gyári csurkába ami megy a csomagtér ajtóba. Egy napos móka, hátul minden takaró műanyagot atomjaira kell szedni, de meg lehet csinálni.
-
darvinya
titán
-
törölt tag
-
Diák66
őstag
-
Csabex
őstag
Nem, annyira nem, csak ha gebasz van, akkor sajnos úgy jársz mint vatvik fórumtárs... Övében a gps makkant meg (működött, csak pozícionálási gondok voltak), hiába lett cserélve antenna meg minden, mert nem gyógyult meg és amikor érdeklődtem az update miatt, akkor azt mondták, hogy sajnos túl régi már az eszköz (2019-es) és nincs hozzá firmware. Ha MTCD vagy E lett volna, akkor lazán találsz hozzá másik custom firmware-t.
-
Csabex
őstag
-
Diák66
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez volt a megoldás ! Az esti üzemmódban bekapcsoltam a gombvilágítást a beállításokban és
.

.xda forumon is érdeklödtem de semi....le cseréltem a radiot atoto s8 2gen .. ez most rendesen müködik
Viszont valami nem világos, a fejegység honnan fogja tudni, hogy te épp tolatsz? A canbus dobozka átkapcsolja neked tolató üzemmódba?