Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabex
    őstag

Igen, csak ha van rá bizonyítékod, hogy te mást kaptál, akkor refund a vége, vagyis visszautalják neked a teljes vételárat és a terméket sem kell visszaküldeni, vagy ha kéri mégis az eladó, akkor az ő költségére van a fuvar. Ezért kell kommunikálni, fotókat és rengeteg infót kérni amit majd fel tudsz használni ha nem azt kapod amit rendeltél, szóval ezért is mindig mondom azt bárkinek, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú és ha nem tudsz angolul, akkor google fordító is segít, hiszen ők is azt használják, nehogy azt hidd, hogy mind tudnak angolul... Nekem volt ilyen esetem ebay-es termékkel, vissza lett utalva a pénzem teljesen és nem kérte vissza az árut. Sőt, Alin olyan is volt hogy partial refund nem megfelelő leírás miatt és olyan is volt, hogy lejárt a határidő és nem kaptam meg a csomagot és visszakaptam a teljes vételárat + szállítási költséget, aztán 2 hónap múlva megjött a termék amit jeleztem is az eladónak, hiszen így korrekt, de azt mondta sebaj, használjam egészséggel, nem kéri a vételárat újra.

Új hozzászólás Aktív témák