- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
no more #53356 üzenetére
Hát a kényelem is nagy úr. De én is így vagyok vele mint ő, én már mondjuk az ipadtől megváltam, gondolkoztam egy proban de úgy döntöttem nem adok több pénzt nem ér nekem annyit.
Aztán ahogy bénázik az Apple igencsak meggondolandó hogy a következő telefonom mi legyen. Viszont a felhő tárhelytől kezdve Apple musicon át mindenre van elofizetesem , a jól megszokott iost is el kellene hagyni .... nehéz na. Lassan rákényszerítik az embert hogy vegyen egy nótnyócatAnnyira nem verhődöm szerencsére mert jó a 7 plus még, de ebben az évben biztosan cserélve lesz.
-
válasz
no more #53252 üzenetére
Igen, azért írtam az aktivitás szóval, kétkártyás készenlétesből nagy a választék, azt/olyanra nem lenne gond cserélni.
Egyik gyártó sem preferálja már az aktív kétkártyás telefonokat, a Honor 9 sem az már.
Nem lenne gond, ha nem csak a privát, hanem a céges előfizetése is Telekomos lenne, mert a kétkártyás Mate 10 Pro már dual VoLTE/4G képes és kis trükkel működne a dolog, de arra nem sok (konkrétan 0%) esélyt látok, hogy az a cég a Telekomhoz vigye az előfizetéseit, a másik két szolgáltatónál meg nem mostanság lesz még VoLTE... -
-
válasz
no more #53239 üzenetére
Kap az, legfeljebb Oreót nem.
Kapott eddig elég sok frissítést, egy főverzióson is átesett és megannyi alverzióson, a feleségemé is frissült még tegnap is.
A cikkben is említett csúcsmobilt nem teljesen értem, a Honor sosem tartozott a gyártó csúcskategóriájába, azért is lett Honor, megannyi korlátozással és megszorítással a Huawei csúcsokhoz képest, de ezt persze az árkülönbözet is tükrözte. -
Aryon87
félisten
válasz
no more #53206 üzenetére
Ez valo igaz. De nem is mondtam hogy szar, de ettol meg nem huzom le a Matet, vagy pl az U11-t, ahogyan te teszed
Latom hogy mit tud, ettol fuggetlenul a kovetkezo marka egy Huawei lesz. Hogy az a M10P vagy az aktualis uj Huawei lesz, meg nem tudom. Majd az ido megmondja, es erosen fugg a Note-tol is -
Aryon87
félisten
válasz
no more #53200 üzenetére
Amire ugyanugy felteszi az adott vacak programjat, es ugyanugy merulni fog a hires esnyoca is..
Ertem en hogy a Samut kell favorizalni, fe azert tenyleg ne essunk tulzasba. Mert megint kezd felerosodni a recskazas a Samura..Oke hogy nekem van most a "vilag legjobb teloja", de mivel sok megfordult a kezemben, ettol meg nem huzom le a tobbit.
Ha nagyon bele akarnek kotni a mostaniba, 3-at siman felsorolok, ahogy a tobbi aktualist sem kimeltem. -
-
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #53154 üzenetére
Elvileg Gohannak kellene egy szintlepes, mert a torna elott igencsak rafokuszaltak abban a reszben. Es akkor meg csak a rage szintet hasznalja, SSJ2 szintem meg nem is volt.
Bar szerintem fog kapni egy hasonlo powerupot, mint F. Trunks a Black Goku sagaban.
Toppoval nem fog elbirni meg Friezaval egyutt sem.
A manga szerint Toppot kesziti fel Belmond a pusztitas istene cimre, nem Jirent. -
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #53115 üzenetére
Oké, akkor élesebb volt. A két telefon fehér menüablakát tettem egymás mellé és szemmel láthatóbban élesebb volt a honor.
Félreértések elkerülése végett nem szarozom a samut, de ez nekem feltűnt.Kali
Az oké, hogy máshol szabályoz le, de ha két kijelző elötted van és szemmel láthatóan nincsen fényerő különbség, akkor azt azért ki tudod szűrni melyik élesebb....... -
-
-
-
mark!
őstag
válasz
no more #52793 üzenetére
áá, mennyit tekkeneztem még psp-n és ps3-on
nyárra muszáj lesz valami, bár nem hiányzik annyira a játék, LoL-is sikerült abbahagynom, de most pl jól esne leülni és egész nap destiny-t tolni
borderlands esne még jól, de ez a terv max nyáron léphet életbe, addig tanulni kell -
mark!
őstag
válasz
no more #52678 üzenetére
durva egyébként, kb fél éve van meg a p10lite, semmivel sem lett lassabb mint dobozból kivéve.
meg van egy xperia z, most lesz 5 éves, az akksija szar+kijelző 4x minimum volt már cserélve benne, ezért melegszik rendesen.
de vaingloryt még tökéletesen viszi, addig használom amíg bekapcsol 🤣🤣mondjuk az akksi se baj, úgyis töltőn van amíg játszok, itthonról meg el se viszem.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more #52672 üzenetére
Legyen, akkor menjünk bele..
1. Nem mondtam, hogy unalmas vagy.
2. Az iphone sz@rozás uncsi már (egy kicsit).
3. Mindenki tudja, hogy rossz, illetve sok nyűgje van, az apple lassítja a telefonokat, maga a katasztrófa a cég de tudjuk. Ahogy más sz@rozott más márkát és idegesítő volt úgy ez is az. Vagyis még nem idegesítő hanem uncsi. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more #52630 üzenetére
Ne már b+ .. iphone meg tesla? És ki mondta h meghal az akku 1 év alatt? Jaj ne csináld már.. téged is okosítani kell mint a telefonokat?
Iphone-tesla akkuk nem egy súlycsoport.
És basszus naponta 2x használod (max 5x) az autót, ha elmész nyaralni akkor még ritkábban és van 500km amit megtehetsz.. lazán el lehet menni pestről ukrajnába. Úgy h ez nem teljesen 500 hanem jóval ki lehet ezt tolni rátöltéssel, lejtmenetben, eco móddal. És de. Több évre tervez.. jó sok évre. Viszont rusnya egy dögök. -
SkyS1gn
félisten
válasz
no more #52627 üzenetére
Nincs az messze egyántalán... a tech megvan, 500km hatótáv mire nem elég? Nem utazgatsz el hetente...
Töltés 20-30p superchargernél, már Mao-n is van 2, beugrasz kv-ra meg wc és kész is, vagy kajálsz egyet.Jön a tesla solar roof is, ott a tesla powerwall, de simán fenntartható már most is, nyilván a kezdő tőke hatalmas ami szükséges.
80%-ban nem is kell a hálózaton lenned, bár az EV töltése sokat elvisz nyilván.
Dream home lenne most nekem full solar tető, tesla powerwall, meg model 3.
Ezt is ajánlott meglesni.(#52630) no more
Ne hasonlítsd már össze egy iphone akksit egy 100 kWh baromi nagy akksival!
Totál nem úgy degradálódik, akinek már 4-5+ éve van tesla elmondhatja hogy nem vagy max pár %-ot degradálódott. Másképp működik mint a kis akksik...
+ van rá 8év vagy hány év gari. -
válasz
no more #52608 üzenetére
Egyáltalán nem arról szól a dolog, meg nem is kell annyi telefonra, hiszen bőven garisan adom el viszonylag jó áron és adott összeg mindig lejön az új készülék árából, tehát csak egyszer kellett többet befektetni, az elsőbe.
Bárhogy számolgattam korábban, semmivel sem kerülne kevesebbe, ha jóval tovább használnám a telefonokat, mert akkor annyival több lenne a különbözet később, nem beszélve a korosodó telefon okozta kompromisszumokról. (Támogatás, jótállás...stb.)nrg_52: Lásd fent.
Amit no more írt, hogy 4 kilóért a szifon X-et, ott nem annyira jellemző, hogy sok évre vesznek telefont.
Megjegyzem, én nem/sem adnék jelenleg egy telefonért 400.000 Ft-ot, a X-ért meg pláne nem, mert az nem is jön be, de ez más lapra tartozik. -
SybenX
őstag
válasz
no more #52586 üzenetére
Sajnálom is őket őszintén. Egyébként nekik ebből az jön le, hogy azért lassítják, hogy vedd az újat, hiába próbál az apple szépíteni a dolgon. Komolyan, ha nem vagyok ott el sem hiszem amik elhangzottak.
Ja és kettő márkát ismernek még, Huawei és Samsung, de inkább a Huawei felé hajlanak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...