- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #67294 üzenetére
Múltkor a dex volt szar, meg a star wars újabb részei, most a 4k tv. Valami ellen mindig lázadni kell ezerszer jobb élmény 4K tv-n xboxozni, mint a fullhd-n.
-
Aryon87
félisten
Munkahelyi trenningnek is lehet erteni. 2019es Samu tv-ket mar ertekesitjuk, jon hamarosan az LG is polcokra, es elvileg mar uj Sony is van bent
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #67296 üzenetére
Tényleg? Ilyennel nem fog menni, nem fogsz tudni meggyőzni. De egynek elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Válts erre. [link]
Ez még az S9 Plustól is jobb. -
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #67293 üzenetére
Hogy mikre nincs időd
Tök jó h halálra halmozzák az elektronikai eszközöket de ez már sok. Mikor megláttam az s10-et az se mozgatott meg, max a nokia ami érdekelt de hogy biztos nem cserélem le az S9+t semmire az is biztos.
Nem értettem a 4kTv jelentőségét se (jó, tényleg szép de ezen nézni a barátok köztöt luxus) de ez a 8k.. igazán elmagyarázhatná valaki, hogy mi az értelme ezeknek, úgy kéne csinálni ezt is mint a konzolt. 5 évre, max behoznak egy pro verziót (aminek szintén nem látom az értelmét) és ennyi.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
Na tul a 2019-es LG bemutaton. Tv, soundbar, Xboom hordozhato hangszorok es onebody hangszorok bemutatoja, kesobb pedig a nagygepeket mutatjak be, amit mar nem vartam meg, megyek dolgozni.
Jatekos bemutato, joker beugrokkal, aki elsokent jelentkezett es jo valaszt adott, ajandekot is kapott (hogy mit azt nem tudom)
Tavozasomkor en is kaptam ajandekot, egy sporttaskat es egy LG logos tollat.Samu bemutaton az ajandek egy 8k oled feliratos tál (lol) meg egy Samaung logos toll volt
Eztegalabb erdeklodessel hallgattam, jol megszervezett volt, a maaik lapos es unalmas volt, raadasul meg egy 2019es tv se volt, LG eseteben mindegyik modellbol volt kint.
Remelem a Sony is fog tartani bemutatot, amire elmehetek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #67291 üzenetére
Kongóban vagy? De jól megy valakinek...
Ha látó lennél, láttad volna amit írok. -
törölt tag
válasz #96302336 #67276 üzenetére
Én nemrég váltottam számot, és szolgáltatót, Telekomra. Volt előtte egy 4-es kezdetű számom a Telekommál, de mivel később Telenorra váltottam, nem tartottam meg. Most már sajnálom, még a Westel korból származott.
Múltkor néztem a boltokban kapható Domino SIM-eket, és 4-5 kezdetű számokat árulnak. Lehet az egykori számom is eladósorban van. -
legenda
válasz #96302336 #67276 üzenetére
Nem is gondolná sokszor az ember, hogy honnan szerzik meg az amúgy titkos telefonszámokat különböző marketinges és társai cégek.
Beregisztrálnak különböző állásportálokra, mint munkaadó, aztán legyűjtik az önéletrajzokból, vagy bizonyos webshopok eladják az adatbázisukat és hasonlók.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #67275 üzenetére
Van még egy bosszantó dolog, az, mikor felhív valami cég, hogy vegyem meg a szarjukat. Ez azért különösen bosszantó, mert a számom "titkos". tehát nem található meg egy telefonkönyvben illetve tel. szám keresőben sem. Amúgy a Telekom csinált mostanában ilyent, hogy a régi számokat tömegével újra kidobta.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most egy ismerősnél jártunk úgy hogy facebook fiokot akartunk neki regisztrálni telefonszámmal, és a tabletjében levő telefonszámhoz már tartozott facebook fiók, a telefonszáma kb 7 napja van meg.
Viszont ilyenkor már az necces hogy egy telefonszámhoz köthetően megtalálható facebook profil, úgy hogy lehet hogy nem is publikus a telefonszáma a facebookon.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz aprokaroka87 #67273 üzenetére
Szia,
Nem csak téged, aki olyat kap, amin az előírt 6 hónapos pihentetés után is zavarja az új tulajt a régi előfizető tartozása miatt például bank, behajtó...stb., akkor biztos nem örül annak, de ez van, a szolgáltatóknak adott erre hivatalosan a lehetőség, bár a cserére is.
Ha nem adhatnák ki újra az egyszer már használt hívószámokat, egyszer csak elfogynának a lehetőségek.
Az én privát előfizetésem, illetve az ahhoz tartozó hívószám is 22 éves, amikor megkötöttem, akkoriban még csak hat számjegy volt a körzet után, de nem véletlenül kellett hétre növelni később (1998 szeptemberében, ha jól emlékszem), a kevesebb kombinációs lehetőség már kevés volt.
Az gondolom már nem opció, hogy a hét számjegyet többre emeljék.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Csak engem "bosszant" az a dolog hogy a mobilszolgáltatók kiadnak újra olyan telefonszámot ami egyszer volt már előfizetőhőz kötödve? -
-
vodrosjozsi
addikt
-
mark!
őstag
megneztuk a pet semataryt, sokkal jobb volt mint az us. annak ugy a felenel bealudtam moziban
>
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #67265 üzenetére
Szerintem is tök jó irányba haladunk ezzel, épp ezért akarok egy dex PADOT venni, ami egyúttal tölti és HUB-ként is funkcionál. Én speciel itthon semmi másra nem használom a laptopot, csak böngészésre és film"vásárlásra". Nálam ki tudná váltani a gépet teljes mértékben
-
törölt tag
Netflix van mobilra is.
Office appokért nem kell fizetni.Szvsz van értelme, én például használnám. Az Android Q-ban egyébként alapból támogatott lesz tudtommal.
-
Quqesz
nagyúr
Megint egy szolgáltatás, ami klafa, tetszik, kipróbáljuk, de lehet soha többé nem használjuk....
DE! Fel lehet vágni vele...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #67256 üzenetére
Hogy is nyekkentené meg ha az egész egy mobil csak kivetítve. A telefon nem képes arra mint a gép, nem lehet netflixen tolni a filmeket, fizetni kell a teljes office-ért etc, etc. De am akinek van ilyen telefonja annak ált van egy laptop vagy pc a közelben. Jó, persze tök klafa de ez még nem jelenti azt, hogy értelme is van.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
-
Aryon87
félisten
válasz #81524480 #67258 üzenetére
Így van. dokumentumok kezelése is megy, gondolok itt egy excel vagy world kezeésre, persze adnroidos formában. Lényegében amit a telefonon tudsz csinálni, azt meg tudod tenni a PC módban is, csak nagyobb felületen, billentyűzetel és egérrel. Játékok is mennek simán, korábban az Asphalt 9-et próbáltam, tök jó volt, legalábbis a vezetéses változaton. Na most vezeték nélkül nem tudom mennyire képes erre, majd nyáron nyilatkozom erről
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #67254 üzenetére
Nincs tapasztalatom, de nagy eséllyel kiválthat egy gépet. Nekem már a tablet kiváltotta, de csak böngészésre, és dokumentumok kezelésére kell.
-
petty66
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Rég óta használok egy alkalmazást,, ami nem fogadott hívás esetén automatikussan sms küld a hívó félnek. Ez az új telefonon nem működik. Esetleg van e tapasztalat egy másik alkalmazásra, ami az új szoftveren is fut.
Köszi előre is. -
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #67253 üzenetére
Nem tudom mit hasznal. Szerintem a miracast funkcio van olyankor, csak az asztal modban.
VJ: kepes kivaltani. Nalam 8 ablak bongeszoben, youtube, torrent, face, messenger, viber, lightroom egyidejuleg valo futtatasa nem nyekkentette meg se a M10Pro-t, se az S9+-t. Es a gepet is ezekre hasznalom.
Ja es filmet is neztem, ugy hogy a fentiek hatterben mentek.
Tehat igen, pc-s alapdolgokat boven kivalt.
Ha tudnad a kepessegeket ezzel kapcsolatban, nem irnal ilyetXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #67254 üzenetére
Ezt sztem úgy értsd, hogy videó, kép, zene, böngészés. Játéknál már kell a kábel, mert nagyobb a delay. Sokan erre használják a pc-t. Ha megfordítod egy 8 magos 6gb ramos pc mennyire alap? A dex is jó ebben. Nem akkora hülyeség ez, nem véletlen kezdenek egyre jobban odafigyelni rá a gyártók.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #67250 üzenetére
Akkor meg nem volt meg az LG tv, igy nekem kabelen logott. Majd ha jon a P20Pro az S9+ helyebe szerviz utan, azt mar fogom tudni hasznalni vezetek nelkul, de kell szerezzek egy OTG bigyot, hogy az egeret es billentyuzetet tudjam hasznalni vele.
-
Quqesz
nagyúr
Fuhhh bakker ez a kivetítés mód elég király! Mint a dex, csak közbenső készülék nélkül. Szal nem csak a teló kijelzőjét lehet tükrözni, hanem desktopot csinálni(asztali mód) és a teló lesz a tapipad..... Mindez vezeték nélkül....
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Ezt nem is vitatom, hogy a samu videóban jobb, talán a különbség szűkült. De én mivel nem videózok sokat, ha zavar és kell a samu minőség előveszem a fiókból az S8+-t és hajrá....de még tesztelem a P30-at is, aztán lehet javítanak is rajta(H8 javult, volt is mit). G4 is jó volt videóban.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Quqesz #67242 üzenetére
Már ott elakad a Huawei/Honor, hogy magasabb felbontásokon nincs stabilizálási rásegítés, ami meg is látszik.
Nekem fájt egymás mellett nézni a Mate 10 Pro és a Note9 által készített videókat, mert úgy már nagyon látszott a különbség, illetve a Huawei hátránya, ha egy kettes állványon, azonos feltételek mellett eszközöltem a folyamatot. Ráadásul még ott is elmarad a Huawei, amilyen módban még adott a fent írt rásegítés.
Már a Note9 előtt, még Mate 10 Pro tulaj koromban is leírtam, hogy videó készítésében nincs az élvonalban a Huawei és ez azóta sem változott, arra valamiért nem gyúrnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
Olyan nagy baj nincsen vele, mert sztem a 17mbps simán vinné, csak jól kellene megírni a szoftvert(ha a honor 8ban sikerült, itt is lehet). Amúgy amit felvettem az is rendben van, csak még én is össze vissza állítgattam mindent....4k tv-n visszanézve nem rossz a samuhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Quqesz #67236 üzenetére
A Huawei gyengéje a videók készítése, teljesen mindegy, hogy melyik telefonját nézzük, akár a legcsúcsabbat, azzal is ez a helyzet és szoftveresen nem tudják teljesen a helyére rakni a dolgot, mert nem csak azzal a részével van gond.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #67236 üzenetére
nem mert itthon a 2 kamerás verzió lesz... inkább várok majd a V50-re a V40 - el.. ami most volt frissítés és jobb lett.. ja ugyanaz a kamera szenzor van a G8 is mint a V40 bem tovább megyek a Pixel 3 ban is a Imx 363 van..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
gerner1
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #67233 üzenetére
nem tudlak már követni....szóval V40...nem vártad meg a G8-at?
Nálam eddig minden rendben, de a P30(és egyben a hüvely) gyengeségére rájöttem. Mégpedig a videó felvétel. A minőséggel nem lesz akkora baj, de nem egyenletes bitrátával rögzit. Pl 1080-ban 17000kbps lenne az általános, de nálam van 11e-15e közt is. (de volt , ahol lement 8e körülire is). Először meglepődtem, de visszanéztem a honor8 videóit(ami anno borzalmasan kezdődött minőségben), amik 17e lettek felvéve. Szóval ez az adat sem tükröz mindent. Még nincs 1 hónapja kint a teló, szal lesz lehet ez jobb is, bár kevés videót veszek fel(na ebben az S8+ tényleg jobb volt).Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67234 üzenetére
Mogyorosat, mi? Na az nem nem iszok, csak hazit. A futyulos egy pancsolt sz@r.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67231 üzenetére
A xanaxra nincs szuksegem szerencsere, de a hp-t azt birom. Amugy miota lett buz1s a palinka?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
[Na végre a p30 is kapott tesztet]
SW
Én is kíváncsi vagyok![ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67223 üzenetére
Jo, hogy szoltal, mert akkor mar ma beveszem a nyugtatot.
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67209 üzenetére
O kakas, kakas. Te lemelegeztel en meg vissza, tehat 1:1. Jon a hetvege, ne idegeskedj, inkabb igyal valamit.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67207 üzenetére
Igazad van, vegulis en linkelgetek csajos telefonokat.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #67205 üzenetére
Afelol erdeklodik viragnyelven, hogy buz1 e vagy?
-
S e t h
nagyúr
válasz vodrosjozsi #67199 üzenetére
Kinőtt a 3.14nád?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videó stream letöltése
- Külpolitika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 3
- Nyaralás topik
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest