Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
A mobilnet ki van kapcsolva, plusz ugye csak a WiFi van engedélyezve, mégis ott vannak a feliratok. 4.2-nél nem voltak ott.
Ha be van kapcsolva a mobilnet, akkor így néz ki: [link]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Adamis
őstag
Olyan nincs, hogy a telefon egy erre elkülönített helyről állítja vissza a rendszert? Mert én csináltam olyat az Idol S-en, hogy root után kigyomláltam a systemet, majd mikor nyomtam egy FR-et, akkor megint ott voltak a már kitörölt appok... Ezek után azon gondolkodtam, hogy valszeg van egy security partíció és onnan veheti vissza a gyári állapotot. Mondjuk ez az Alcatel, ezek szerint LG-ben nincs ilyen. Vagy de?
Szerk: air - ezzel a stock recoveryvel nem fogja a systemet formázni!
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Köszi.
Akkor váltok 3G-re, az mégis gyorsabb internetezéskor, esetenként jobb hangminőséget ad telefonáláskor (HD, ha mindkét fél támogatja) és ha már nem fogyaszt többet akkor ezért megéri.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
olivera88
veterán
-
SAOneill69
csendes tag
-
tolvaj!
őstag
Ez nem igaz. Direkt most az airdroiddal csatlakoztam itthoni hálózathoz, igaz nekem csak egy pendrive van csatlakoztatva, de szerintem az adathordozó milyensége nem lényeg.
Fecogame
Egy 463 MB méretű file-t 3:23 alatt másolt fel a gépre készülékről zsinór nélkül. Mivel a routerem régi csak b/g-t tud és hozta a 18,2456 Mb/s-et. A 802.11 g szabvány maximuma 19Mb/s, tehát nálam ez a szűk keresztmetszet. ha tudna a wifim 802.11n szabványt, akkor az USB 2.0 aljzat lenne a szűk kersztmetszet a telefonban, vagyis 48Mb/s.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
aprokaroka87
nagyúr
Beex m1d,viszont van benne usb háttértár mód,pc-n felismeri mindkettő tárhelyet.
Én nem magára az apk telepités helyére gondolok,hanem arra hogy van alkalmazás ami az egyéb adatait a belső sd kártyára menti le automaikusan,ugye van olyan app ahol ezt belehet állitani,viszont pl valamelyik nem kérdez. -
aprokaroka87
nagyúr
Pl backup and restore,te döntöd el hogy a külső vagy a belső tárhelyre mentse el a az .apk fájlokat
De pl az Operamini is csak a belső sd tárhelyet látja..azért az érdekes hogy nem lehet kiválasztani a külső sd kártyát...
Csak annyit szeretnék hogyha letöltök valamit az minden esettben egy általam megadod mappába mentse a külső sd kártyára. -
aprokaroka87
nagyúr
Értem én...csak mivan ha szépen lassan elfogy a belső tárhelyed és nem enged meg telepiteni appokat,mondjuk nem értem ebben mi a logika.
Pl az külön vicces hogy van olyan app ami egyszerre ment adatokat a külső/belső sd kártyára plussz még a data/data könyvtárba is.
Eggyik ismerösömnek is tuti azért fogyott le szépen lassan a belső szabad tárhelye mert az appok arra írják adaikat,csakhát app eltávolitás során az egyébb adataikat nem törlik,nekem rootolt a telefonom van én megoldom ugyebár,de akinek nincs root az egy idő után bajban lesz.Az meg külön vicc hogy a data partició részhez root kell az iráshoz és az olvasáshoz is egy fájlkezelőben.
-
szori
tag
Egyreszt mas a felulet, nem tudom hova mit kell irni, masreszt a regi telefonon nem enged a beallitasok 2. oldalara lepni.
Szoval alternativ megoldasok erdekelnenek, ha lehet root nelkul de ha csak az segit az sem baj.Nincs egy adatfajl amit at tudnek masolni pl?
[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
Még a legelső mobilarénás rendezvényen 2010 tavaszán. Hosszan beszélgettünk a HTC-sekkel. Elmondtam, miért tértem át pár csúcsminőségű HTC készülék után inkább zsebméretű UMPC-re, és ez nagyon érdekelte őket. Már akkor több kiszólással dicsérték a Google-t, pedig még pre-Android időket éltünk.
Választ esetleg kapok?
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DIGI kábel TV
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok