Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
mobilizmo #46297 üzenetére
Természetesen nem. Épp ez a furcsa, nem látom a logikát..én be tudok lépni, őket meg nem engedi belépni. Eddig hárman próbáltunk belépni. A haverom, a felesége és én. Van valami limit esetleg, hogy mennyi eszközön használhatod a google accodat? Másra nem tudok gondolni. Én jelen pillanatban nem használok androidos telefont/tabletet. Néhány hete ajándékoztam el a droidos telómat, ahonnan szakszerűen kiléptem és visszaállítottam a telót gyári állapotra. Csak chrome böngészőben használom az accomat jelenleg, más eszközhöz nincs hozzárendelve. Hogy ők hány eszközre vannak bejelentkezve, azt nem tudom, de nem igazán hiszem, hogy lenne bármilyen számbeli limit erre nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest