- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Udv.
Eloszor is rakjunk tisztaba par dolgot.
Ezeket ha lefuttatod, megvaltozik a falj erteke? (Szavaidbol ugy vettem ki mar itt kezdodik a problema)su
chmod 777 /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
echo "384000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqHa nem tortenik semmi, akkor elso korben a root jogot kellene ellenorizni, hogy valoban megvan, megkapod, mas rootot igenylo parancsok lefutnak-e?
Ha a root rendben van, akkor egy busybox-ot kellene feltelepiteni, a marketen tucatszamra van busybox installer, valaszd ki melyik szimpatikus szamodra.
Utana ujra kellene probalni:
su
busybox chmod 777 /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
busybox echo "384000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqHa erre se hajlando atirodni a fajl (se nagyobb se kisebb ertekre!), akkor triplan ellenorizd hogy valoban rootolva van a keszuleked, es ha igen, akkor kernel szinten vannak "hard code"-olva az ertekek, es nincs mod megvaltoztatasukra sehogy se, azaz semmilyen userinit.sh meg /system/etc/init.d -be valo scriptelhelyezes se fog segiteni, csak kernelcsere. Sajnos a kinai csodaknal ez teljesen hetkoznapi jelenseg, hogy egy kernelnek nevezett takolmanyra rakjak ra a ROM-ot amin barmit is modositani lehetetlen (egyszer en is probalkoztam ilyennel, siekrult is, csak eppen kinyirtam a berendezest, recovery helyrerantotta szerencsemre), egyetlen egy javitasi mod a kernel csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest