Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgy6vy
csendes tag
Sziasztok !
Júni közepén rendeltünk egy ismerősömnek egy umi super telefont. Mivel az ember szabin volt hétfőn este üzemeltem be neki.Tegnap délelött hív ,hogy a kijelző becsíkozódott. Most tesztelehetem a coolicool brigád garanciális ügyintézését.
A kérdésem az lenne akinek usb c csatis telója van ,hogy kell-e speckó usb driver pc vel való kapcsolathoz ,adatátvitelhez ? Hétfőn a beüzemeléskor nem lehetett felmásolni rá se képeket se zenét.Hibaüzenettel mindig leállt. ( win 7 64 ). Memoriakártyárol tudtam csak adatot feltenni rá.
Esteleg van valakinek tapasztalata cooli garanciális ügyintézéssel ? -
dgy6vy
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Kicsomagolás megvolt. Betalóztam a scatter fáljt, betöltött egy pár dolgot. namost ha jol értelmeztem a segédletet ilyenkor ráduogom a telót és rákatintok a download gombra felül. ezt megcsináltam és kb 10 perce megy a dolog de szerintem nem tőrténik semmi. jól csinálom ?
Ja és az első probálkozásnál kaptam egy kékhalált.
-
dgy6vy
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék Elephone p8000 ota frissítés után boot logon nem jut tovább. Probálnám flastoolal ujrahúzni az angol leírás szerint de nem megy. nem látja a flastool a telót pedig a drivert feltettem. mikor kikapcsolva rádugom a gép ezt kiírja: MediTek PreLoader USB VCOM használatra kész.Ez elég vagy itt a bibi ?
Segítsen valaki ha tud kicsit szájbarágosan mert szétb. az ideg hogy nem tudok egy romot újrahúzni.
Win7 32/64 bit a gép amivel probálkozom. XP is próbáltam ott se megy.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi