Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
válasz
batai15 #130175 üzenetére
Talán ROM-ot portolni lehetséges rá, csak ahhoz tudnom kellene a kernel verzióját a telefonnak+a kijelző felbontását, Navon Mizu M450-re tudtam ROM-ot portolni (amihez szintén nem volt a neten semmilyen rom) 1 napos munka árán, de erre nem biztos hogy lehet, csak megemlítettem mint opciót.
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Innos D6000-ren nem tudja valaki hogy lehet az alsó szoftveres gombokat felcserélni? Azt szeretném, hogy a vissza gomb legyen a jobb oldalon (most a bal oldalon van), és az alkalmazások bezárását előhözó gomb pedig a baloldalon. Középen pedig a menü gomb van. Ezt a két gombot szeretném felcserélni. Egy angol oldalon írták, hogy van egy config key fájl, abban meg lehet ezt oldani, csak Root Explorerben nem tudom merre keressem, a telefon rootolva van egyébként. -
rmartin94
aktív tag
Zopo ZP500+-t lehet valahogy magyarosítani?
-
rmartin94
aktív tag
MTK 6572-es platformú telókon általában milyen gombkombináció szokott lenni a recovery mód? Mert ezen a Landroveren semmire nem jön elő. MTK Droid Tools se ismeri fel ahogy nézem.
-
rmartin94
aktív tag
Jbarts-ot honnan tudom letölteni?
Szerk: megtaláltam.
-
rmartin94
aktív tag
Nem megvenni akarom, hanem magyarosítani, egy srác adta oda nekem, hogy próbáljam meg magyarosítani. Igen, az igaz hogy multilanguage csak pont magyar nincs.
-
rmartin94
aktív tag
Ezt a telefont: [link] lehetne valahogy magyarosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest