Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Én hosszabb "kínai" kitérő után vettem egy S4 mini dualt, most már belakva, használva mondom, hogy nekem egyértelműen jobban bejön, szinte minden szempontból, mint a korábbi "kínaiak". Szerintem csak az ára miatt "szólhatják le", de nekem megéri, hogy végre minden működik, ami benne van.
-
kcsa
veterán
Nekem is ilyen van, de a fórum is elég aktív, nézz be, olvasgass
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)sőt, bár nem gondolkoztam rajta, de eladó is lehet, csak mivel van rajta egy apró sérülés, így radikálisan csökkent az értéke (pont ezért nem gondolkozom eladáson
) -
anonym1s
őstag
Hali.
Ha az indulas ota olvasod a topikot, akkor olvashattad mar rengetegszer hogy 4" telefon szinte mar kihalt, 4,5" is alig van mar, foleg nem 2gb rammal.
A cubot gt99 4,5" es en meg csak jokat olvastam rola, de 1gb ram es 4gb rom van benne. Ez utobbit lehet novelni kartyaval, de a ramot nem. Valamirol le kene mondanod ha kinait akarsz, vagy a 2gb ramrol, vagy a kicsi kijelzorol. 5"-en mar van jopar 2gb ramos cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LEGO klub
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(egyébként nálam is a méret volt az egyik döntő szempont, pedig elég lapátkezem van
)