- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
svgyula #98361 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. A kínai telókat használók tudják a legjobban, hogy a hardver nem minden. Nagyon sok múlik az optimalizáláson és ebben az egy cég, egy hardver, egy rendszer miatt, nehéz lenne az Apple -t űberelni. Maga a rendszer is rendben van, sok ismerősöm használja elégedetten. Őket viszont nem érdekli a működés, meg ez az egész okosteló téma. Csak használják és nem akarnak mást, többet, mint amit és amennyit az Apple enged. Én meg a kezembe veszem és nem értem, hogy tudják egyáltalán használni. Pedig ugyanaz a kütyü, csak nekem mások az igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Meggyi001: Kuponok....
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest