- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
ra^ven #85137 üzenetére
tegnap este kaptam meg a 2. hongmi 1s -t
volt már , de azt hittem kell jobb tőle /thl 5000 volt 1 hétig/
nem váltotta be a reményeket , visszatértem az 1s -re
kivettem a dobozból és használom , bármi "mókolás" nélkül
stabil megbízható
egyedül rootoltam csupán , de azt minden egyébbel meg kell tenni az embernek , saját magának
/5 perc volt /aki annyit szidja ,érdekelne , hogy normál felhasználás mellett mik azok az égbekiáltó hibák amiért nem ajánlott?
-
válasz
ra^ven #85137 üzenetére
Androidból, amit ajánlanék, az biztos, hogy részint az L90 Dual lenne. Emellett még - ha nem veted el az 5" kijelzőt, akkor - a Galaxy Grand Neo is megfelelő teljesítményt nyújt 55k környékén, illetve a Lenovo A859 is 60k környékén van idehaza (tudom, magas a felár a kinti árhoz képest, az A536 44k-ért jobb vétel lehet talán), valamint a Sony C (C2305) is ekkora méretű.
4,5"-ben az Acer Liquid E2-t nézném meg 60k alatti ársávban itthon.
A Galaxy SII Plusz és Moto E már kisebb kijelzővel vannak az árszinten belül...
A mobilamb-nál találsz G3 és G4 készülékeket is, valamint Zopo ZP700-ast (nekem ez utóbbi lenne a nagy kedvenc, mivel 4,7" kijelző 43k ár, megfelelő paraméterek, hazai beszerzés jellemzi)Windows Phone is kapható 50k alatt pl 630 Dual SIM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Vezetékes FEJhallgatók
- DOOM - The Dark Ages
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged