Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
fateless #77961 üzenetére
Sokszor látok embereket fényképezés közben két ujjal zoomolni, hogy közelebb fényképezzen, de mindig azt szoktam javasolni, hogy inkább ne tegye ezt, hanem fényképezze le távolról,
Idáig jó is, de szerintem az utólagos vágással sincs előrébb! Inkább közelebb kellene menni a fotó tárgyához. Ha meg nem lehet, akkor sajnos elő kell venni a digitfényképezőt...
Tudom, többször kitárgyaltuk ezt a telefon-kamera témakört, de én még most is azt mondom, hogy ezeknek a telóknak az optikája és az érzékelője nem (teljesen) alkalmas ilyen fotózásra. Oké, egy buliban gyorsan lekapni, ahogy valaki ökörködik, majd később kilőni a Facebook-ra, az oké is. Viszont ha megyek nyaralni, vagy tervezetten olyan eseményre, ahol tudom, hogy fotózni kell... Az már más lapra tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő