- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
b0bcat #67280 üzenetére
Szia!
Egyet értünk. Teljesen egyértelmű volt, amit írtál, és teljesen igazad van, olvasd el Te is, amit én írtam, szerintem csak más megközelítésből fogalmaztuk meg. Én azt írtam, hogy ezek a számok önmagukban semmit nem jelentenek, és maximum orientáló szempontok lehetnek, úgyis az dönt, hogy egy adott készülék hogy gazdálkodik a rendelkezésre álló energiával. Ja meg talán azt is írtam, hogy a konkrét tapasztalat a döntő, ezért beszélgetünk itt. De amíg nincs egy konkrét lista, hogy kinél melyik akku melyik készülékben milyen órajelfrekvencián, képernyő-fényerősség mellett és felhasználási körülmények és szokások közt mennyi időt bír, addig orientáló szempontnak csak az van, amit ráírnak. Csalás, hamis adat pedig lehet a 4000 is és a 2500 is, tehát találgatni konkrétumok nélkül kár. A konkrét tapasztalatokat pedig, hogy melyik konkrét típus adott akksival mennyit bír, beszéljük meg, semminek sem örülnék jobban! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged