- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
DJGABI #40179 üzenetére
20 centis arasz, ergo a probléma is, dettó. 70 mm szélesség felett minden telefon kényelmetlen.
Szerintem egy telefonnál azért alap, hogy a fő funkcióját - azaz a telefonálást - egy kézzel lehessen üzembiztosan kezelni.
Nem egy cégvezetőt láttam, aki presztízs-okokból megvette a S III-at, majd pár hét múlva újra az E52-esével sunnyogott, mert vezetés közben képtelen volt normálisan kezelni, akár egy hívásindítás erejéig, fél kézzel. -
andatti
senior tag
válasz
DJGABI #40179 üzenetére
ígérem leszakadok a témáról...
1 kézzel telefont felvenni? Én régen a farzsebben hordtam a sharp-omat, majd a szétcsúsztatósat is, de sose egy kézzel vettem fel egyiket sem, hanem kettővel. Idővel átkerült a teló az eső zsebbe, de akkor is maradt kétkezes. nem is értem ezt az egykezes dolgot. Egy kézzel mindig fogom, a másikkal meg írok, nyomogatom a gombokat. (így, hogy 10 ujjal gépelek, az sms írásért se vagyok oda, mert sok idő...) A 10 ezer Ft-os (szülinapi ajándék) telót is féltettem, nehogy leessen, nemhogy egy (majdani) okos telefont, ami sokkal többe kerül... Már abban is biztos vagyok, hogy egy flip-es tokot fogok hozzá venni és abban lesz. 5 és 6 colos környékén. (valószínű a laptop mellett, vagy akármiben, amit magammal viszek, ha elmegyek otthonról...) Mire megveszem (eljutok odáig) addigra már tuti lesz 10-20 típus ebben a kategóriában, amiből választhatok, kb. 150-180 $ környékén... kb. fél-1 év
múlva...
-
iMaverick
addikt
válasz
DJGABI #40179 üzenetére
Annó amikor megláttam és megnyomkodtam a Haipai i9377-et, rögtön megtetszett! Ott helyileg lepengettem a lóvét és boldog voltam... Aztán pár napi használat után már nem voltam annyira elájulva: pl. rádöbbentem, hogy nagy nekem a 4,7"... No nem vészesen, de pont az a pár mm volt benne, ami megnehezítette a használatot. Ezért is döntöttem el, hogy az új modell maximum 4,5" lehet! (Amoi N828) Érdekes módon, ez már pont jó. Nem szenvedek vele, egy kézzel is gyönyörűen tudom nyomkodni. (Két kézre már ott a 7"-os tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest