Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39155 üzenetére
Ez jó
#39161 Crytek: 85-ért?
Annyiért már a P780 is kijön vámostul, és szvsz van olyan, még tán jobb is.
(#39171) okmaci: Na ne bassz ki velem
Pont ezt lesegettem, hogy mi lenne ha nem is tepsifont vennék, hanem telefonra megmaradna a Defy és mellé inkább valami ilyen tablet (féle) cucc. Nem túl gyenge ekkora kijelzőn ez a felbontás? Akkuval vajon meddig bírja? Na meg ekkora autós tartót beszerezni... és drága is nekem. Le is tettem róla gyorsan (ismét) Marad egy klasszikus tepsifon (5 colig).
(#39200) megint én: Előbb nézz már utána az alapfogalmaknak, mert nem tudni mi az az a-gps és ilyen telefonok közt válogatni... akkor még sok minden mást sem tudhatsz és befürödhetsz.
A-gps amúgy netes rásegítés a sima gps-re. Bővebben gugli megmondja(sőt már látom közben megírták)
(#39216) CoolBoy323: Én a Defy-t sem hordom tokban (felesleges is, valóban strapa) és szeretném az utódját is majd tok nélkül. Csak hát ugye az S750 szerényebb hardver és kisebb akku. P780 meg hogy hogy bírja kijelzővel meg anyagkopással... még ez a nagy dilemmám.
(#39313) Maximum1:És így újból reflektorfénybe kerül nálam az S750, mert egy ilyennel már megoldott a nagyobb akku kérdése. (Bár powerbank esetén azt is külön töltögetni kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest