Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
fateless
üzenetére
fateless
Ebben igazad van, de ha valaki annyira laza, hogy még arra sem veszi a fáradtságot, hogy az ismerősei közül rákérdezzen a dologra, az meg is érdemli, ha lehúzzák. Azért (is) van az ember szája, hogy kinyissa és megkérdezzen dolgokat.hevizms
Erre is csak azt tudom mondani, hogy egy 70 éves papinak is biztosan van legalább egy a mai korban felcseperedett unokája, ismerőse, akárki, akit megkérdezhetne.
csibe1
Igen, ezeken az igénytelen blog sablonokból létrehozott álshopokon én is jókat derülök. Főleg az elnevezéseken: nálam minden olcsóbb.hu, aztaQ de olcsó vagyok.hu, bexarsz olyan áraim vannak.hu ...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest