Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
válasz
petymeg
üzenetére
Jiayu G2S
Nem használom rendszeresen a GPS-t, de most (csak miattad) csináltam egy próbát.
Napok óta nem volt bekapcsolva a jól ismert 3 betűs app, az előbb az erkélyen (ami fölött Lindab lemezborítású tető van) 73 másodperc alatt talált kiváló pontosságú (5 műhold) jelet.
Ez nekem több, mint elég egy telefontól.
Eddig egyébként minden tekintetben maximálisan teljesítette az elvárásaimat, csak ajánlani tudom! -
fPApi
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
De ott is van olyan, akinek semmi gondja nincs vele. Nekem sincs, ahogy korábban is írtam, most teljesen jól működik. Szerintem ez is (mint minden a kínai telefonoknál) szerencse kérdése is, így ha tényleg elsődleges szempont a GPS, akkor ne vedd meg (de másik kínait sem, mert előfordulhat, hogy másnak működik, neked mégsem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő