Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xianhu
csendes tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Ebben az árkategóriában a sima Dual Standby telefonok kaphatók. Ami valós Dual Active Standby, az elég erős felárral érhető el. Ha az egyik kártyád net, akkor nem érdemes DAS telefon.
Én is így használom. T-Mobile net + Telenor beszéd. A mobilhálózatok beállításánál érdemes a hanghívást előnyben részesíttetni.Ez azt jelenti, hogy ha netezel, akkor is kicsörög a másik SIM kártya, az adatkapcsolat lebont magától? Én egy vodás beszéd-előfizetést és egy vodás net kártyát szeretnék egy telefonban használni.
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Köszi, nekem az úgy oké, hogy elérhető vagyok és beszélgetés közben "felhagyok" a netezéssel"
mivel nem vagyok járatos ezekben a kínai mobilokban (jelenleg xperiám van) érdeklődnék hogy melyik telefonok váltak be itt a fórumozóknál. (200-300$ között ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Adventi kalendáriumok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest