- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
svgyula #139552 üzenetére
Nekem még projektor jött év elején (2x is mivel első alkalommal nem sikerült a kézbesítés és ment vissza), mindkétszer 1 hónapon belül (vagy körül) volt a szállítási idő, viszont volt két Blitzwolf USB C kábel azok vagy 4 hónapig biztos úton voltak. Szóval szerintem több mindenen múlik ez, milyen szállítás milyen csomag stb, de elhiszem hogy vannak fennakadások. Azért most még szerintem nem szükséges karácsonyra rendelni, még Szeptemberben is elég rendelni ha annyi idő is kevés akkor el is lehet felejteni ezt a kínai rendelést, főleg ha újra lesz Eustock mezei egyszerű embereknek (csak azt nem tudni mikor lesz sajnos). Ha meg bejön a kötelező áfa EU-n kívül akkor lezárul ez a kínai rendelősdi korszak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest