- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Nekem egy Oukitel K6000 Pro-m van, én tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyári rendszert használok rajta, a fényképezője pedig gyári kamerával ezt tudja:[kép].
Ha nem lennék tökéletesen elégedett a mostanival, folyna a nyálam a K3 után.Igazából így is folyik
A rom-okkal kapcsolatban meg annyit, a K6000 Pro 6.0-ával jött, amit rendszeresen frissítettek, majd kijött rá a 7.0 is. Amihez szintén jött OTA frissítés. Szerintem nyugodtan megveheted. -
csongi
veterán
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Haat...
Osszessegeben az oukitel nem rossz, de valahogy nem talaljak meg a kozep utatat.
A stock android miatt a kamera kepek mindig gyengek. Az 1cm vastagsag mar 5.5" on. sok.
A hatlap eleg felre sikerult, plasztik, hepe hupas es zongora lakk muanyag.
Illetve it van meg a T jelolesu MTK. Nekem volt T jelu SOC-m, szerintem ezekre adjak ki a legkevesebb FW-t, es keves ezkozt szerelnek vele, es emiatt nem igazan lesz portolt rom sem.
Amugy a minoseggel nem nagyon van gond, de fullentenek ok is, nalam a kijelzo vedelme bukott meg.
Bar lehet ezt is hamisitjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest