- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Atomgeszi #132061 üzenetére
Tavaly én is gondolkodtam ezen. Ha van otthon használaton kívüli 4G-s teló, akkor érdemes azt használni, de mivel úgy látom nálad sincs, a MIFI router jobb, mint céleszköz.
Részben mert kisebb a kijelző, ami fogyasszon, nem fut a háttérben felesleges alkalmazás, másrészt 3000-es akkuval vettem (bár ez utóbbit egy telefon felül tudja múlni). A puszta mérete is kicsi, alvó módból is pik pakk felébred.
Egy Huawei E5577s-t használok, akkor szinte újonnan 20 ezerért vettem, de ez viszonylag olcsónak számított akkor. Reggeltől szinte estig bírja majdnem folyamatos használattal.
Most már 4G+ képességűek is elérhetőbbek talán.
Ha csak netezésre alkalmas SIM megy bele és nincs felesleges 4G-s telód, szerintem a MIFI routert válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest