- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #130937 üzenetére
Nem akartam hogy a DSLR nácik betámadjanak, akiknek 2 1Ds lóg a nyakában és még 1 tartalék a hátizsákban. Nekem csak P8 Lite volt, voltak idegesítő dolgai, meg is szabadultam tőle gyorsan, de a kamerája még annak is jobb volt a redmiknél.
P10-nek se olyan vacak állítólag a kamerája. P10 lite is lassan ideér, kíváncsi leszek. Most elég sok megjelenés lesz, xiaomi is dob valamit bő 1 hét múlva, ha tényleg már nem gyártják a redmi4-eket akkor valami utód kéne hogy legyen (de nem értem ezt a rohanást, mire valamelyiket kapni lehet, már be is fejezték, jön A és X verzió, esetleg C és tudomisén még mi.
Én hajlottam volna egy redmi4 prime-ra, a 137$-os akcióról lemaradtam, azóta meg csak egyre drágább, a fekete/szürke meg még annál is 15-25$-al, de 170-180$-ért nem vagyok hajlandó megvenni amikor nem sokkal többért van pl. Zuk Z2. Ezt szerintem most elcsűrte a xiaomi, ez a mesterséges 20-30%-os drágítás szerintem elég jól kilökte a redmiket a bestbuy kategóriából.
A redmi 4A is egy vicc, annak idején adták 89$-ért több helyen is. Majdnem én is vettem, a paypaltól fordultam vissza, mondom lesz ez még olcsóbb is. Most meg 120$ alatt alig látni.
Bírja még a redmi2 pro, de azért jöhetne valami ütős ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest