- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Szia! A honor6 telómba nem kivehető az aku de a hátlap sem levehető csak lemelegíthető! Mondjuk a múltkori kávézásos akció után csak áldani tudom a gyártókat! Ugyanis a forró kávét a kijelzőre buríttotam! Azonkívül, hogy a tok belseje barna lett és kávészagút telefonáltam semmi baja nem lett.
De lehet kapni hozzá akut sőt cserélik is. Az már más kérdés, hogy melyiknél mekkora munka. De van egy kérdésem láttál már tablet-et amiben kivehető az aku? Pedig szinte mindegyikhez lehet kapni sőt cseréltem is nagyobb teljesítményűre! Mondjuk ott azért a hely nem annyira szűkös mint a telókban, bár ha így megy a trend tovább akkor ez is változni fog.ilyen lett a tok az új mellette.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Nekem THL 5000 van, szintén beépített az akku. A beépítés annyit jelent, hogy nem az a módja az akku kivételének, hogy hátlap le, akku ki és kész.
Ehelyett hátlap le, kb. 10 csavar ki, hátsó keret le, akku keret le, akku csatlakozó le, akku ki és kész. Kb. 5 perces munka.
Meglepő módon pedig lehet kapni akkut is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest