- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110382 üzenetére
Igen, erre reagáltam. A listát azért írtam le, hogy mutassam, vannak hosszabb távú tapasztalatok is. De ezek valójában megint csak az adott készülékre érvényesek, tehát nem gondolom, hogy minden Zopo megbízhatatlan, vagy hogy minden Huawei tökéletesen használható hoszú évekig.
Azt akarom ebből kihozni, hogy több olyan modellel, amit ajánlgatok itt a fórumon, nincs saját hosszabb távú tapasztalatom, de ettől még lehetnek jók.
Nyilván nincs lehetőségem évekig "tesztelgetni" minden modellt.
Így aztán kénytelen vagyok azokra a tapasztalatokra hagyatkozni, amelyeket 1-2 hét alatt gyűjtök róluk.
Egy dolgot mondhatok biztosan: eddig egyetlen telefonnal volt csak gondom a dobozból kivéve (mikrofon hiba, de érdekes módon csak telefonáláskor), egy Spreadtrum procis hulladékkal.
Minden más tökéletesen működött, A-tól C brand-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest