Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85
üzenetére
Jol latod. [link] Ettol fuggetlenul nincs koze ahhoz amivel kapcsolatban felhoztad.
Ilyen kicsi 4,5"-5" között nem latom ertelmet egyebkent szinte még a 720p-nek sem, bar egy 64-es kártyára fér bőven (átlag 6G/film körül a normalisan elkészítetteknek) , már amelyik teló kezeli az SDXC formátumot.
MAC72: nahh ezek mar korrekt kis képek, nincs széleken lilásodás és csak kis kromatikus aberráció látható ha 1:1 méretben nézzük.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hungobungo
üzenetére
Ez a verzio nem csak a kamera appot és galériát telepíti, hanem felrak egy kinai nevu cuccot ami SMS kuldesre is ker permissiont. Vmi info rola? Ikonja alapjan QR kód olvasó.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
virkir
üzenetére
Azert egy 13Mpxl/BSI/AF/optikas cuccot - még ha kinai is - nem hasonlithatunk egy fix fókuszos 5Mpxl-es csodához. Amugy itt vannak Xperia L tesztképek, megnézném ezt a csodát erős háttérfény mellet hogy dolgozik. L-ben azert korrekt kamera van (8as exmor).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
prodata2
üzenetére
47+tréfa körül van még ez is, durva cucc: Xiaomi Hongmi Note(Redmi Note) Enhanced Version WCDMA MTK6592 Octa Core 5.5'' 2GB RAM 8GB ROM Android 4.2 MIUI V5
+3500ft DHL, nem kell annyit várni és vámon úgyis megfogják igy is ugy is. Az még saccra +15e...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem ugyan nem, előfordul az ilyen. Van akinek megjött.
Szerintem nagyon baba teló, egyedül az ára riasztott el, de csak mert rá kellett volna még pótolnom 20at a mostanira. Aksi ügyileg nem tudom mennyire áll a helyzet magaslatán (G3S 3000mAh - átlag 5óra kijelzőidő nekem), de más paramétereiben (valódi gorilla glass 3, jó gps, erősebb SoC, normális kamera, folyamatos ROMfrissítés, garancia) veri a Jiayu G3S-t és még jópár low cost kínai csodát.
Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hungobungo
üzenetére
A 4.2.2 kiadasa utan került be a hivatalos repoba a fix és a 4.3 tartalmazza. Mivel egyszeruen tesztelheto igy meg fogom csinalni, majd reportolok. A build.prop-os fix nem feltetlen segit magan a rendszeren de majd kiderül. A memkezeles megreformalasat nem neveznem cicomanak - bár 1G ram mellett...

Hasznaltam en is KK-t, van kulonbseg szerintem. Persze ez szubjektív véleménye mindenkinek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hungobungo
üzenetére
Jajj, köss má bele az élő fába. MT6582-n minek a hozadéka lenne? Nincs köztes verzió csinalva kicsikinaiaktol, csoval a KK hozadéka lesz. Ha jön. Érted?
mod: elhiszem csak nem annak tunik.
Ha mar csak a screen recording jonne, az is baba lenne. E mellet van azert par sebesseg es biztonsagbeli javitas is azota, meg némileg átdolgozott memókezelés. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hungobungo
üzenetére
[link] Akkor itt nezelodhetsz, par apro difi van 4.2 es KK kozott. Art pont elegge jo hogy hasznalja az ember, PB-ben igazad van.
A dalvik buggal kapcsolatosan pedig itt olvashatsz, GPS-be astam bele magam es ez az egyik lehetseges oka a pontatlansagnak-kóficalasnak. [link] [link] Mivel dolgozom igy konkretan letesztelni nem tudtam még, majd par napon belul...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Masik gapps csomagot kell keresni vagy az ajanlottbol törölni a keresőt. Jövő héten lesz leghamarabb ilyen teló nálam.

Többi része működik a google appoknak?
mod: esetleg még ezt kéne megpróbálni: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121212-signed.zip Alapbol ezt rakjak a romjaik melle MTK sracok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ezert kerdeztem bakker hogy mi a franc van vele, mert most keresem vissza a pontos esetet. Ha megtalalom szolok...
Egyebkent levelpostai küldeményként CN22 és masolat/fénykép legyen rola mert kulonben semmit nem er (a küldeményre kerül felragasztásra). CN23 meg minden postacsomagra jo. [link]
cappa72: ezt találtam róla. [link] Semmi egyéb hivatkozast.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs
üzenetére
Volt valahol szo rola hogy nem kell CN22 vagy melyik, csak felesleges penzpocsekolas. (visszakuldte a NAV/Posta a hatarrol hogy most ezzzel mit kezdjenek, nem erre valo) Sima ajanlott elsobbsegi levelkent/kiscsomagként kell feladni 3000ért (CN22-vel meg valami 10e?) Ezt tisztazzuk mar le.

-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris
üzenetére
Inkabb a szabvány 3layer foliak jok, ez a schutzen nekem utoljara ilyen vekony matricaszerű papirra rakta a foliajat, nembejovos...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi
üzenetére
Tisztaban vagyok hogy mukodik, de ha marhasagot irsz akkor kiröhöglek. Azt mondod gyengul utana azt mondod hogy nincs, döntsük mar el most melyik.. . iphone-t lesz*rom hogy hogy cseszték el. Egyebkent a vezetékelés olyan finom hogy nem észrevehető a szélein az "érzéketlen" rész. Ha igen, ott akkor baj van. A vezérlő inditaskor automatikusan lekalibrálja a touch-ot.
Inkabb javasolj valami telót barátosnénak.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi
üzenetére
A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Heheheh, nyilvan a szelein nem "drótozzák" be a touch panelt.

De hogy on legyek, vki 4" körüli teló, 1G ram, nemhulladék, jólnézki, nagyaksi? Barátnőnek kéne és már nagy a 4,3"-os... G3C pénteken jött meg, az meg már nagyonnagy lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek.