- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. Y #122503 üzenetére
Nem, nincs igazad.
A Doogee Nova készülékemen van 8GB belső tárhely. Ezt használhatom, mint 8GB letöltőmemória vagy mint 8GB felhasználói memória. Nincsenek külön partíciók, stb.
8GB-ot nem tudsz rá letölteni - mivel a nand flash tényleges értéke sem ennyi, de még a data sincs ennyi.A data és a FAT nem képez külön partíciót, ez igaz, ám a 8GB ROM felosztott, és ez tisztán látszik.
A részletek és a pontatlan megfogalmazás néha elég férevezető tud lenni.
Ezért bátorkodtam tisztázni ezt. -
válasz
Mr. Y #122499 üzenetére
"Egyszerű" (na jó, elsőre nem biztos):
A telefonod saját belső emmc csatolású nand flash-e összesen 7613440 kByte, azaz 7,26GB méretű - ez az mmcblk0.
Ezt felosztotta a gyártó 7db valódi partícióra, illetőleg további blokkeszköz-szakaszokra.
A te esetedben a data partíció a 7-es számú, és 5865472, azaz 5,6GB.
Erre települnek a programok.
Továbbá, mivel külön FAT nincs a partíciók között, ezért a data-ra emulált belső sd van.
Így bármelyik esetben (program telepítése és letöltés a belső sd-re) mind ugyanazt a partíciót "terheli" (veszi igénybe).
Így 8GB-ot te sosem fogsz tudni rátenni a telefondora másolva, ha nincs benne legalább egy 8GB-os fizikai sd kártya.Illetve az is látszik, hogy egy 4GB-os fizikai sd kártya van még a telefonban: mmcblk1
-
válasz
Mr. Y #122495 üzenetére
Nem az a baj, hogy sületlenség, hanem hogy tényként írod le.
Vagy letöltesz egy terminál emulátort a telefonta, és ott adod ki, vagyadb shell
előtaggal illeted az említett parancsokat.
Csatlakoztatást tekintve usb hibakeresés legyen engedélyezve, ennyi.
(Meg persze kell az adb)
Szerk.: nem kell fastboot. Csak simán a telefon csatlakoztatva. -
válasz
Mr. Y #122493 üzenetére
Nem értem, miért nem lehet egyébként már minden mobilnak egységes tárhelye.
Mert minden telefon más.
Miért nem lehet minden autónak ugyanaz a motorja?A Doogee Nova készülékemen van 8GB belső tárhely. Ezt használhatom, mint 8GB letöltőmemória vagy mint 8GB felhasználói memória. Nincsenek külön partíciók, stb.
Azért ilyen kijelentések előtt egycat /proc/partitions
kimenetet lekérnék, met teljesen sületlenségeket beszélsz.szerk.:
meg egycat /proc/dumchar_info
ha már mt6582 van benne (Ha jól néztem a Nova ezzel jött ki) -
Segítség! Bandita költözött a jobb felső sarokba! (lelőtte és lenyúlta az eddigi TG-t?
)
-
Hát bizony az előfordul, hogy a Hungarinan-t nem tudja, de a Magyar-t igen.
Erre is volt már példa. Látszott, hogy a szkrínsoton (képernyőképen) ott volt a Magyar, mint választható opció, de az ügyfélszolgálatos a Hungarian-t már nem értette, mert az nem volt ott a képernyőképen.
És tényleg nem viccből írtam le. -
válasz
oriic #120957 üzenetére
Nem.
Normál méretű sim a bankkártya méret.
Aztán jön a mini, a mikro és a nano.
Ha mini simnre gondoltál, akkor 5"-on még csak-csak vannak olyanok, ahol vagy 1 vagy mindkát sim mini, de egyre ritkább, és ha mindkettő igény min-re vonatkozik, akkor már csak a használt piac marad, 95%-ban. -
válasz
Milestone2 #120944 üzenetére
Te most leöregeztél minket?
Slayer váglak!
Te legalább érted, mivel viccelek. -
válasz
sanzi89 #120914 üzenetére
Lenovo S660-hoz felteszel egy insecure kernelt, adb-n egy hozzá való recovery-t, és onnan egy root-zip-et.
Ez a legbiztonságosabb módja. A vroot-ot nem javaslom.
Első a mentés, az összefoglalóban ott a link a flashtool mentésre azzal kezdj. -
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Imhol: [link]
-
-
válasz
BrandonXXV #119699 üzenetére
Próbáld meg megnyugtatni magadat azzal, hogy ha egyszer megveszed, utána nem kell nézned már telefont. Sőt, vásárlás után már nem is szabad szétnézni, mert minden nap tartogat újabb és újabb ajánlatot, mindig lesz jobb ajánlat ugyanannyiért.
Ez egy ilyen sport.A redmi3 egy igen jól összerakott telefon (mellettem ülő kollégának ilyen van), de ha használsz mobilnetet, és elvárod a 4G minél szélesebb használatát, akkor a b20 lehet egy anti-redmi érv.
Nekem a P70-a design is tetszik, szeretem a szögletes formákat (lehet, hogy kocka vagyok?
).
Összeszerelési minőségben nekem a redmi 3 meggyőzőbb.
Úúúútálom azonban a tálcás sim/sd kezelést. Meg a dual sim vagy sinfe sim+sd kombinációt.Spec. nekem nem szempont a minél magasabb verziójú droid.
Mivel sok zenét hallgatok ezért a fizikai sd mellőzése nekem nem lehetséges.
Ha mindenképpen P70 vs Redmi3 kényszerhelyzetem lenne, akkor a P70 mellett tenném le a voksom.Tudom, ez nem feltétlen segítség, de legtöbb ember ilyen dilemmákat (dilemholnapokat) él át.
Ja, ebben a sportban mindig a kompromisszumok vállalása a kulcs.
-
-
válasz
csubuka #119407 üzenetére
Én rendeltem már. [link]
Redmi 3 5" néven keresd.@(#119408) guftabi96
Mert ez a legkapósabb.
A múlt heti eusztokkos rendelések még jól jártak - kollégám rendelt és kapott olyat. Jónak tűnik 50k-ért. Igaz, még nem kaparintottam meg - sajna nem is fogom, 2 hártánya azonban a "vagy dual sim, vagy 1sim 1sd", és a B20 támogatása, bár ez utóbbi nálad nem szempont, -
válasz
zolipapa66 #119386 üzenetére
Azért a ulefon már 2012-ben is jelen volt. Annyira nem új. És nem is eltűnni látszik.
-
válasz
tahepa #119346 üzenetére
"hitelesebb" tesztre mutató linket
Mert vélhetően kevés teszt van róla.
Azonban a leírtak nem tűnnek elég hitelesnek. Marketingszaga van.
Csúcskategóriát nem jelent a 6753, de valóban nem rossz. Sokkal jobb, mint a piacot jellemzően elárasztó 6735.... linkelt teszt minősítése folyik nem a telefoné...miért is?
Talán ezért. Kevés a tapasztalat róla, de hogy csúcskategória, az enyhe túlzás.
Próbáld meg úgy értékelni a hozzászólásokat - mint ahogyan már leírták -, hogy "köszi, hogy találtál tesztet"!
És ne gondold tovább.
Azonban a 6753 elmarad a 6752-től, nem beszélve a 6795-től (aka Helio X10), ami már elég régóta forgalomban van.Az egyes teszteknek pedig igenis fontos a minősítése, akár a megkérdőjelezése is, hiszen lehetnek benne téves, vagy direkt férevezető információk.
-
válasz
KisSarkany #119144 üzenetére
Onnan, hogy van LTE frekvenciavadászat - az összefoglalóban is benne vala.
Ott érdemes olcasni a hozzászólásokat is.
Én biztosíthatlak, hogy a falunkban B20-on megy a telenyomor 4G-je. -
válasz
janakbacsi #119050 üzenetére
lehet, hogy elírtad a parancsot, mert ekkor szokta listázni a lehetőségeket.
adb devices
@(#119042) janakbacsi
Ha mtk-s az eszköz, akkor fastboot mode-ban nem biztos, hogy működik a recovery flash.
A boot még műxik, de recovery-t még nem sikerült cserélnem fastboot alatt. Ettől még lehet olyan telefon, ahol megy és mtk-s. -
válasz
#52469760 #118910 üzenetére
Háááát... elég gyatra az új telefonok piaca 5" alatt.
Van Lenovo a2010 (vigyázz, van belőle 1 sim-es) - a 4,5"-on kívül nincs előnye.
Lenovo a1000 - 4", részemről ellenjavallt kategória.
Esetleg jó drágán Samsung A300H Galaxy A3 Duos (60k)Még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha nem kell a gps (nem neked: na, lesz gps nap?), akkor 5" alatt a Jiayu G4S a leginkább használható telefon. Régi, de jó.
-
-
válasz
GIJoe #118517 üzenetére
A thl4000-nek igenis 4aH-s akkuja van.
Akinek van, az tudja, hogy sima telefonálással elmegy 4-5 napot (nekem is volt)
Nem kell benne kételkedni. Tényleg tudja.(#118521) maroni
Javítottam w8s kijelzőtöröttet, és a mai napig szépen működik. Régi, régi, de megy.
Amúgy a 6589 szerintem igenis jó volt a maga korában, kár, hogy utána a 6582-őt nyomták nagyon... -
válasz
krisztian07 #117973 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #117630 üzenetére
A Lenovo K3note-ra már hegesztettek M-met, de még bugzik.
-
-
válasz
Milestone2 #117211 üzenetére
Régebben igen hasznos volt a factory mode. legtöbb esetben volt adb elérés. Néhol még root is.
És innen egyenes út vezetett a telefon "belébe"...
De a sok bevezetett korlátozás miatt ez már a múlt "játékszere"... -
Te magad irtad a megoldást: "egy ügyes ember készített hozzá egy zip file-t, aminek a telepítése után rootólt lett a telefon"
Tehát nem a kongo, bingo meg ilyen eszkozok kellenek, hanem más. Mivel a droid valtoik, ezert a hozza tartozo eszkozok is valtoznak. Pl. apktool-bol sem a regi hasznalhato, hanem az uj. Root-hoz meg mod recovery es root.zip. Vagy gyari recovery es alairt root.zip.
Ja, hogy nem egyszerusodik a felhasznalok szamara? Ez igaz. De nem is biztos, hogy ez a google celja.(#117174) punky10
Ha mtk alapu az a 4.4-es eszkoz akkor megoldhato a root. 99.975% biztonsaggal allithato. -
válasz
RVR400 #117148 üzenetére
Ha a két preloaderben azonos azonosítót talál, akkor van esély, de akkor is csak a system-et tenném fel elsőre. Hisz hardverkülönbségek azok lehetnek (szerintem vannak is....), így egy uboot flash után érdekes dolgokkal találhatná szembe magát.
@ Makifeju (#117142)
Elsőre mindenképp nézd meg, hogy milyen a hardver benne, hasonlítsd össze azzal, amit RVR400 mondott.
Azonban 2x is gondold meg, hogy mit teszel. -
válasz
hevizms #117144 üzenetére
Hát... passz. Tátikával kapcsolatban vak vagyok.
Ha van root akkor lehet menteni dd-vel, de kérdés, hogy ha nem működik valami, akkor azt a mentés hogyan teszed vissza.
(Spec. én ezért szeretem jobban az MTK alapú cuccokat - persze itt is van néhány gyártó, aki eltér a szokásos metódustól...) -
válasz
Makifeju #117142 üzenetére
Hát nem egy tucatkészülék az biztos.
1, ments
2, ments
3, Ha minden mentésed megvan, akkor egy factory reset után gyári állapotra tér vissza - ekkor minden adatod ugrik. Ha akkor sem lesz jó, akkor ennyit tud.
Más szoftvert elsőre nem találtam hozzá, szerintem kevés az esélyed arra, hogy találsz hozzá valami értelmeset. Ezen nenvenincs telefonokra ez a leginkább jellemző. Sem közösségi támogatás, se gyári rom.
Hacsak nem töltesz el a google segítségével több órát, hátha véletlenül ráakadsz sapnyol, orosz, kínai oldalakon véletlenül netán esetlegesen egy használható romra, netán mod romra. -
Tegnap néztem, hogy a Lenovo A2010-es dual sim változtata az euronicsnál 28k-ra van "leárazva". (Tatabányán járván látám)
Egyetlen előnye a 4.5" méret. -
válasz
Saccco #116861 üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy passz. Sok összetevős lehet a dolog. Ha pl. beletették valamely rendszeralkalmazásba a meghívó kódsort, akkor ember legyen a talpán (persze van ilyen), aki azt kiszedi. Esetleg catlog-gal lehetne nézni, meg droidwall-lal, hogy mi hova akat csatlakozni. Kínai barátaink tárháza kimeríthetetlen...
5.x androidot láttam már, mindössze ennyi. -
válasz
fateless #116780 üzenetére
Az egészben az a durva, hogy már most nosztalgikus hangulatot idéz egy 3-4 éves telefon.
Fejlődéstörténet: Alcatel 918D -> ZTE V970 -> Lenovo A820 -> csomó próbafon (WayteQ Talk5H -> Lenovo A850+ -> Lenovo S660 -> Lenovo P70A) -> Jiayu G4S -> ... még keresés alatt az utód max 5" méretben
-
válasz
kmarci25 #116619 üzenetére
Sajnos a Paris nem a leginkább jó alkatrészekből összerakott telefon, és itt most a felhasznált belsőt értem, leginkább a kijelzőt. Eddig 2-őt láttam, mindkettőnek foltos a képe. Mindkettő úgy jött, hogy be sem kapcsolt, de szerencsére csak akku gondjuk volt. Az egyiknek 2 órás töltés után visszajött a lelke, a másiknak nem , ott eleve hibás volt az akku.
Azonban használatba vétel során mindkét tulaj elégedetten nyilatkozott a telefonról (sajnos egyikőjük sem tudja nélkülözni, így nem tudtam megkaparintani, hogy picit mentegessek, meg recovery-t babráljak hozzá)..
Az összeszerelés minőségére sem panaszkodtak. -
-
válasz
RVR400 #116161 üzenetére
Eustock hivatalos válasza:
Tehát felezett memória és tárhely a különbség az x5 Pro készülékhez képest, minden másban megegyeznek.A linkelt oldalon pedig ez olvasható:
FIGYELEM!!Ebben a készülékben 1GB RAM (memória) és 8GB ROM (belső tárhely) van, ezért is olcsóbb mint a testvérmodell.
Minden másban megegyezik a Doogee X5 Pro készülékkel. -
válasz
Outlander #116140 üzenetére
Pedig az átlagos otthoni gép az pont h már igényli a 4+ gb-ot, az ssd az valóban még opcionális, de 4 gb már kezd karcsú lenni, pláne ha 64 bites 8-8,1-10-es használ... mondjuk android és windows memóra használat gyökeresen más.
Imhol a lényeg... más a két rendszer. És ezt sokan elfeledik.
Az egyik egy Linux lernelen alapuló oprendszer, a másik meg ugye redmondi.
Felesleges is az összehasonlítás.
Pont ez miatt van a sok féreértés, mert a droidtól azt várják el sokan, hogy olyan, mint a window$.
Nem, nem olyan.A 4GB asztali gépnél sem kevés, főleg ha a redmondinál jobban kezelhető, tartalmasabb oprendszert használ valaki (pl. Linux, ami még 32 bitesen is képes kezelni a 4+ GB RAM-ot...)
No offense, csak gondoltam megjegyzem.
-
válasz
cortez25 #115666 üzenetére
Ha van egy root-képes (nem azt jelenti, hogy root-olt telefon kell hozzá, hanem azt, hogy a / könyvtárig - főkönyvtár, gyökér könyvtár) fájlkezelőd, mint pl. az ES explorer, vagy Xplorer vagy hasonló, akkor a
/system-be elnavigálsz, és ott van a build.prop. Meg tudod nyitni, és lesz egy csomó infó benne.
Ezt át is tudod másolni az sd kártyára, ha akarod.Ha mondjuk ilyet találsz benne:
ro.mediatek.platform=MT6572
Akkor eléggé hamiskásnak tűnik, mert Spreadtrum SC8830 SoC van benne (ha jól értem az i verzióban van ez, az egy kértyásban más van forrás)Másik kérdés ugye, hogy hol vetted. Lehet, hogy fura, de ez is számíthat.
-
Sajna szolgáltatófüggő, hogy melyik területen... ahogy írtad is, a balcsi, főváros (nágyáfálu) és hasonló helyek a leginkább népszerűek. De a falusiak pórszerűek - persze nehéz egy dimesdombos terület gazdaságos műsorszórása - máshová kell költözni
. Na jó, alapesetben nincs szükségen nagyon a mobilnetre.
-
válasz
KurtCobain #115637 üzenetére
Még mielőtt valaki ráfaragna.
Nagyjából szó szerint, és átvitt értelemben is. -
válasz
cortez25 #115618 üzenetére
Lehet hardverhiba, lehet nem eredeti telefon, lehet régi sim kártya (vagy nem jó sikerült új), lehet szoftveres gubanc (nem teljesen bug-mentes alapsávi).
Először nézd meg, hogy eredeti-e a telefon.
Ha igen, akkor biztosan sim-et cseréltetnék a szolgáltatóva (nekem egy Sony-SP 15 percenként eldobta a jelet, majd visszaállt a hálózatra; sim csere után megjavult - ráadásul a sim 3 hónapos volt, tehát szinte új volt.) -
válasz
pècsimunkás #115531 üzenetére
Állítólag van megoldás
(a szmájli azért, mert azért fenntartással fogadom eme videót)
-
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ne ostorozd magad. Ráérsz megtanulni.
Viszont kérdezel.
Annak idején Farkasházy T. mondotta: ha nem megy a neted, ne a szolgáltatót hívd, hanem menj le a térre kezedben egy csokival, és kérj meg egy tizenévest, hogy állítsa be... nincs ebben semmi "gáz". Amikor én voltam fiatal, és bejöttek a számítógépek (jellemzően a komondor - Commodore -, akkor a néhány középiskolás tanár engem kérdezett.
Tanunli sosem szégyen. -
Őszintén megmondom, hogy érdekes dolog ez a nyóccáz.
Főleg falusi révén érdekes.A telenyomornak a falunkba' edge van; 3G nincs, nem is volt soha,
Azonban ki tudtam póbálni egy 4g képest telefont, amiben támogatott ama b20, és láss csodát, 22MB/s sebességet produkált. Ez már nem edge kategória. Tekintve, hogy a legjellemzőbb vezetékes netcsomag a faluban a 20MBit/sec (van 60-as csomag is), azért ez egy egész jó alternatíva (most nem a kötség tekintetében, hanem alternatíva mint lehetőség tekintetében).
A vodkafonnak 3G-je van, és szépen megy. 4G - egyenlőre - nincs.
Így jogos, hogy jópáran igenis igénylik a b20 (nyóccáz) meglétét.
Természetesen van más célközönség is, amelynek mindegy, hogy van-e ez az frq sáv támogatása. -
válasz
Jenne #115416 üzenetére
A srácok leírták a lényeget, csak több módon, általánosan összefoglalva az általuk leírtakat:
Ha bekapcsolod a wifi-t, akkor az elérhető hálózatokat is mutatja, illetve az általad addig beállítáott hálózatokat (mivel még nem állítottál be semmit, ezért vélhetően csak az éppen aktuálisan elérhető hálózatokat látod).
Ha kikapcsolod a wifi-t, eltűnnek ezek. Mind az aktuálisan látható, mind pedig az általad addig beállított.Amennyiben te már állítottál be hálózatot (kapcsolódtál hozzá), akkor azok bekapcsolt wifi-nél megjelennek, és azok esetén lehet használni a hosszú érintést, amire előjön, hogy "elfelejt, kapcsolódás, stb..." opciók.
-
válasz
Core2duo6600 #115379 üzenetére
Annyi bizonyos, hogy azon telok, amik lte képesek és dupla simesek, mind a 2 foglalatból képesek az lte kapcsolatra 1 időben 1 ről.
Ez telefon és szoftverfüggő.Tehát nem igaz az az állítás, hogy csak az elsődleges sim ről tud nagy sebességű net kapcsolatot.
Tekintve, hogy telefon és szoftverfüggő, ez így pontos. ("Tehát nem igaz az az állítás, hogy csak az elsődleges sim...")
Vannak olyan telefonok és ahhoz tartozó szoftverek, ahol igaz ez az állítás. -
válasz
tibcsi0407 #115308 üzenetére
Hát még az 1,8Ah-s akku. A 2,1Ah-s is szódával megy el egy napot, de 1,8-assal... szívósszeműmárta effekt lesz belőle.
-
válasz
Gaborka30 #115261 üzenetére
Ezért az árért ennyit kapsz (30k), ne várj többet.
Kamerával kapcsolatban használt telefont tudsz venni, ami elfogadható ár/érték/teljesítmény arányú: ZTE V5 vagy Jiayu G4s.
A 67xx sorozathoz elég gyengusz kamerákat dobálnak a gyártók... szerintem, de cáfoljon meg valaki. -
válasz
golyós #115190 üzenetére
Redmi note2 kamerája kb. megfelel a Jiayu G4S kamera szintjének, legalábbis szerintem.
Számomra pedig a g4s a dual sim kínai telefonok között eddig mindenképpen jó, mondom et úgy, hogy nem egy kínai telefon volt már a kezemben; igaz, nagy márkák közül kevés (utoljára ismert, márkás telefonom egy SonyEricsson Neo volt, az volt az utolsó nagyon márkás; amióta az Ericsson kiszált, azóta kerülöm a Sony-t, pedig '98 óta csak Eri, majd SE telefonjaim voltak, igaz 1 kártyások )
A Xiaomi az LTE B20 csatornát nem tudja, ez falun pl. (nálunk) erőteljes hátrány lenne: a telenyomornak 3G-je nincs, azonban a 4G 23Mbit/s-ot produkál, bent a házban. Tehát nagyon fontos az, hogy mire és hol szeretnéd használni. -
Na ez nagyon nem tetszik:
P1m reklám...
Ami nem tetszik, hogy a "fejlécben" ott a P1m, mellette a "true 8 core LTE" mondjuk úgy "matrica",
Alább meg ott figyel a
"Kivételes teljesítmény
A Vibe P1m 1,0 GHz-es, 64 bites, négymagos MediaTek processzora"Szerintem ez elég vacakul veszi ki magát.
Tudom, hogy reklám csak a 8 mag, de akkor is megtévesztő... -
válasz
Jenne #115038 üzenetére
Ha esetleg beállítottátok az elsődleges íráslemezt SD kártyára, akkor kérhet ilyet a rendszer (ez telefontól függ).
Hosszan nyomd meg a power gombot, ekkor felugrik egy menü, ott pedig újraindítást válaszd, és simán újraindul. Ettől nem veszhetnek el az adatok sehonnan.
Az adatok csak "gyári adatok visszaállítása" után, vagy másnéven Factory Reset után tűnhet el. -
válasz
Víz Elek #114821 üzenetére
A rom amit linkeltél, az módosított recovery-ből tehető fel. A gyári recoveryből men tudod feltenni.
Az adb drivert-t innen töltsd le és telepítsd. adbdriver.com
Az adb működéséhez elég ez a pár fájl: [link]. Ezt a könyvtárat kicsomagolod valahova, és megjegyzed.A módosított recovery-t ebbe az adb könyvtárba másolod.
Nyitsz egy cmd-t a windows-on (command line, parancssor)
elnavigálsz cd-vel az adb könyvtárba.
itt az alábbi parancsokat adod ki.
adb push mod-recovery.img /sdcard/.
adb shell
su -
dd if=/sdcard/mod-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recovery
A dd parancs nem kérdez vissza! Végrehajt. Ha nincs hibaüzenet, akkor végrehajtja, és kiírja, hogy hány recordot írt.Elméletileg recovery-be indul újra.
Természetesen a fájl neve csak példa, nincs jelentősége a nevének és a kiterjesztésnek. mod-recovery.img helyett nyugodtan használhatod a bicskahegy.kuk fájlnevet is. -
válasz
fateless #114766 üzenetére
És jajj, a Lenovo nagyonkínai verzióiban is a nemnagyonmagyar van benne (általában morelocal-lal előhozott nyelvi fáljkezdemények).
No meg persze ne feledjük a boltok által honosítással ellátott verzióit sem.(#114740) nyisziati
Nagyon jó volt olvasni.
Kár, hogy amikor még élt, akkor nem tehettem meg, hogy menjek koncertjére, most meg már... Legfejjebb a café-ba tudok menni (szigorúan beszabott bajusszal...) -
válasz
Puszunty #114724 üzenetére
Kb. 40 eFt-ot szánnék rá.
Sajnos ez az árkategória kizárja a jó kamerát...
Már biztos unalmas leszek, de a Jiayu g4s viszonylag jó használt árom beszerezhető, egészen jó kamerával. És hardverben sem kell szégyenkeznie, hát persze max 4.4 az elérhető Android verzió, de ez nem gondolom, hogy hátrányt jelentene, A GPS nem jellemző a G4S-ben.Ha újabbat gondolsz magadnak, akkor említettek páran már telefonokat, pl. [link]
-
Nnna. Megintkakiazemtékádzsípiesz
Valami nem olyan, mint a Lenovo P70-A-nál, ott "bázijóvolt" a GPS. A csipszet pedig ugyanaz. Szóval más lehet a dologban. De még a 4.4-et (most tettem fel egy fél órája) megnézem, hogy más-e.
A Lenovo A858t is sokkal pontosabb, mint ez a kúper.
Még az is kiderülhet, hogy nem is vészes, talán néhány tracker program jobban kihozza a tényleges pontosságot, legalább összehasonlítás szinten.
Az biztos, hogy a G4s-től fényévekkel jobb a beépített GPS-e
Szóval azért nyugtával dicsérd az adóellenőrt, főleg ha vállalkozó vagy -
Akinek Siswoo i7 Cooper telefonja van, bekukkanthat a blogomba infóért.
Root, CWM, Xposed, Gravitybox és hasonlók...
-
válasz
tibcsi0407 #114717 üzenetére
Nem kell mindenkinek nyitott szemmel járnia...
-
válasz
Biluxzsolt #114693 üzenetére
4,5"-os telefon manapság dual simben elég korlátozottan van... hacsak a Lenovo A2010.
De vigyázz, létezik egy sim-es változat is a telenyomornál!4,7"-ra visszatérve: a Jiayu g4s ősrégi-phone kisebb befoglaló méretét tekintve, mint egy Lenovo A820 4,5"-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest