- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #116556 üzenetére
Miskolcon a Voda B20-on megy... Ezen a környéken ennél városabb város nem igazán van.
Mellesleg való igaz, hogy nekem aztán édesmindegy, mert 200 MB-nyi netem van, ergo semmilyen előnyét nem érzem a 4G-nek az S3-on, és amíg a Note 2 volt nálam, akkor sem éreztem hátrányát a 3G-nek. Esetleg, ahogy írtam is, Sajóbábonyban lehet jelentősége, mert ott nincs 3G, viszont valószínűleg ezt az ottlakók 99%-a már megoldotta más szolgáltatóval.(#116571) ÁrPi2: Ezt is kiveséztük már, igazából kényelmi szempont lehet, hogy nem késik annyit a hang, bár az a 10 ms-nyi különbség biztos nem vág földhöz senkit. Csak eljutottunk oda, hogy amíg 2G volt, addig elvolt azzal mindenki, aztán jött a 3G, és már senki nem akart 2G-t VOIP-ozni, pedig mondjuk még azon is átmegy valahogy. Aztán a 3G-re mindenki azt mondta, hogy ez már tökéletes, használta is évekig. Most ugye az van, hogy lett 4G, így a 3G már szar, meg használhatatlan, meg stb, így mindenképpen kell a 4G, mert nem lehet nélküle élni. Ez van, ilyenek vagyunk, mi emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest