- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
válasz
cappa72 #116620 üzenetére
Mondjad mit és hogy mentsek le a Parisról. Még "gyári", csak az OTA frissítés jött rá. Plusz a search service tartalmaz egy trójait. Most akarom flashelni a 20151231 verziót, de nem tudom, hogy és mit.
Az Ulefone supportos flastool nem jó, töltöttem le másikat. A leírás sem jó, amit ott mellékeltek mellé. Mindent kell flashelni? preloader, lk, boot, recovery, logo, secre, tee1 és 2, system, cache, userdata? Leírásban az van, hogy scatterben levő mindent, de nem írják, hogy download only vagy FW upgrade vagy format all + download. Máshol meg azt olvastam, h preloadert ne, ha jó a teló.A kijelzőt kicsit erősebben kell megnyomni, hogy biztosan érzékelje. Korábbi telómon gyengédebben kellett érinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest