Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Előbb felhívtak egy eladó teló miatt - én hirdetem -, mikor több perc beszélgetés után rákérdezett, hogy magyar nyelv van-e rajta és mondom igen, én tettem rá - két szóval elköszönt és azonnal letette...

Mi volt a baj ezzel...?

-
bb71
őstag
Röviden leírná valaki, hogy mi a különbség a sima Android, MIUI és LEWA között? Régen talán a Lewa-t szidtátok itt a Prohardver valamelyik topikjában, hogy kémprogram van benne... ez még most is áll?
-
bb71
őstag
Nemrég olvastam itt valakitől, hogy Jiayu S4
Most egy kicsit utánanéztem... - nekem, mint JY fan - elég ütősnek tűnik, főleg a 130x64-es méretbeni tudással!
Arról van tapasztalat, hogy ezek az újabb 64 bites processzorok mennyit fűtenek, mert a G2F-nél 125x62 méretben a 6582-vel sokaknak gondja van (lehet, hogy szoftveres gond egyébként!)? -
bb71
őstag
válasz
Depression
üzenetére
nem baj, hogy janaman01 nem ezt keresi?

-
bb71
őstag
Próbált már valaki csavarmélyedésben lévő garimatricát (az a pici 2-3mm-es) kiemelni? Talán egy pipettával sérülés nélkül le lehetne emelni a csavar fejéről, vagy van más ötlet?
-
bb71
őstag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Hong Kong melyik tartománya UK-nek?
-
bb71
őstag
http://www.elephone.cc/elephone-g9.html
semmi extra, de relatíve kicsi méretben lesz korrektnek tűnő áron... kb, 86USD vámbiztosítással.
-
bb71
őstag
válasz
GIJoe
üzenetére
Pontosítsunk:
Itt a Huawei SINCS fent, mint ahogy a Jiayu SEM:
http://www.corninggorillaglass.com/en/products-with-gorillaGyári tesztnek alávetett készülék kerülhetett be a listába - ha jól olvastam.
Itt meg Jiayui is van fent, az F2 miért nem lenne azzal gyártva (feltételezés):
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass...de ki és mikor frissítette ezt a wikipedia oldalt.
-
bb71
őstag
Olcsó kategória, tudom, hogy mit akarok itt ezzel...
Attól eltekintve, hogy klón (persze lehet, hogy ez épp elég...), nem sok fogást találok rajta ennyi pénzért:$69.99
CPU: Quad core, MTK6582 ARMv7
CPU Frequency: 1.3GHZ
Screen Size: 5.0"
ROM: 4GB
RAM: 1GB
3G: WCDMA 850MHz, WCDMA 2100MHz
2G: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz
Screen Resolution: 960 x 540 pixels
Battery: 2600mAh, 9.62Wh, 3.7V
Back Camera Megapixel: Back 5.0 MP, Interpolated 8MP
Size: 135 x 69 x 7mm
Weight: 156g (with a battery) -
bb71
őstag
Android 4.2.1
A hangerő gombokkal (telefon oldalán), nem a csengetés hangerejét állítja, hanem a beszélgetés hangerejét, ezt meg lehet változtatni, vagy buherált az android a készüléken? Jiayu G5L, Jiayu.es oldalról letöltött "hivatalos" ROM. -
bb71
őstag
Az mitől lehet, hogy a csengőhang "magától" időnként - naponta - megváltozik a beállítotthoz képest?
Nálam 2 év alatt egyszer sem történt ilyen, feleségem megkapta 3 napja és azóta 3-4x változott meg a beállított zene?Zeneletöltő progit telepített, a csengőhangnak kiválasztott mp3 szám nem a system/media/audio/ringtones mappában van... én ezekre gondolok, amelyek közül valami okozza a jelenséget.
Ötlet?
-
bb71
őstag
válasz
include777
üzenetére
kicsit sovány az akksi...
-
bb71
őstag
Több mint egy év kihagyás után ismét mentést kell csinálnom androidról cappa leírása alapján.

Az SPFlashtool programnál az USB VCOM (Preloader) hiányába ütköztem, mivel Win 8.1 64 bit lett azóta.
Bocsánat, ha már volt és nem újdonság, de hátha másnak később még jól jön:
- Itt egy leírás, ha van drivered, hogy a legegyszerűbb telepíteni:[link]
- DE, mivel W8.1 nem enged csak úgy aláíratlan drivert telepíteni, ezért le kell tiltani az ellenőrzést, amit meg így lehet megtenni:
[link]A letiltás után ezt a két drivert telepítettem az első pont szerint:
Mediatek DA USB VCOM Port és a Mediatek PreLoader USB VCOM Port driverUtána, kiszedett akksival azonnal indult a readback.
-
bb71
őstag
Melyik ingyenes program a legjobb két telefon közötti átköltözéshez? (SMS, névjegyek, Viber mentése)
-
bb71
őstag
Egy képernyő védett - ilyen pontokon húzogatós - Jiayu-t fel lehet ettől szabadítani, mármint pl. új ROM égetéssel (a rajta lévő anyag veszhet) ?
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
......
-
bb71
őstag
cappa72: küldtem egy privátot.
-
bb71
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
A megrendelt G2F élete rövidre sikerült:
Hi Zsolt,
I am really soory to tell you that after we contract the shipping company,they confirm that the phone was lost during the delivery.
Sorry for that.And there is only WCDMA black one in stock,The white color is not in production.
So we will return the money to you.
Thank you for your understanding.
Best regards
stella*********************
Akkor mit ajánlasz? Miután ajánlottad a G2F-et, ezért rendeltem meg, de azóta sok helyről csak a küzdelmet hallottam vissza vele kapcsolatban. Ráadásul nehezített pálya: csak fehér jön szóba...
-
bb71
őstag
cappa remélem olvasod:
Jiayu F1-ről mi a véleményed - leánykának lenne?
Köszi.
-
bb71
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, de rájöttem a titok nyitjára: 4.1+ felett működik CSAK a Nokia Here!!!
4.0.4 van a két telón, míg a G3N-en egy 4.2.2
-
bb71
őstag
Az itt olvasottak alapján telepítettem a Nokia Here-t egy Jiayu G3N-re, remek, ugyan még nem navigáltam, DE a térképen legalább az utcánk neve is megvan (más ingyenes navigációkon nincs utcanevünk...).
Viszont a másik két telefonra (Vinus X1, Tatop W858) nem engedi a Play telepíteni - nem kompatibilis az eszközzel vagy mi. Pedig a Jiayu 4.0.4(3) ROM-ját portoltam át a másik két telóra, igaz, hogy az azonosító meg minden más is érintetlen.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az ok, illetve hogyan lehetne feloldanom a feszültséget?
-
-
bb71
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Szia!
Köszönöm mindkettőtök javaslatát.
http://www.aliexpress.com/item/JIAYU-G2F-3G-WCDMA-Phone-Android-4-2-2200mAh-Battery-GSM-4-3-720P-PPI-1GB/32229622871.html
Ezt találtam, tán igaznak tűnik, 25000,- mai árfolyamon (+ @F@ igen nagy valószínűséggel). De még így is bő 10USD-vel olcsóbb - mármint a nettója, mint bárhol máshol. Viszont fehér kell, így az 4GB-os, tehát az a macerás verzió... Tudsz ígérni segítséget az élesztéshez?... mondjuk a fekete képe az F1-é...
-
bb71
őstag
Max. 4" kijelzővel valami jó kis telót létezik még 1GB RAM-mal...?
-
bb71
őstag
Gearbest hogyan küld telefont, lesz rajta ÁFA vagy biztosan nem?
-
bb71
őstag
A Gearbest-tel mi a tapasztalatotok, az oldalukon azt olvasom Kínából küldenek, de máshol azt olvastam, hogy nettóba megkapja az ember, mert úgy küldik? Én is vettem egy autós kamerát 70USD volt és simán jött.
DOOGEE TURBO mini F1 ilyen van már itt valakinek?
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
nem lte ehhez képest drága.
Igen, nekem is megtetszett, ahogy korábban említetted!
-
bb71
őstag
Honnan is kell rendelni, hogy tuti ÁFA mentes legyen a vásárlás? Melyik kínai shopból?
Miért ritka a Jiayu G5C? Alig találok boltot, ahol van...
-
bb71
őstag
Ha mán itt a család...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
No problémó
Segítek, mert segítettek!
-
bb71
őstag
Végre valami minőség, persze csak a Jiayu fan szól belőlem:
205USD SPEMALLG4S kóddal G4S WCDMA
JIAYU G4S Octa Core Smartphone
Android OS 4.2
MT6592 1.7Ghz
4.7 Inch
1280x720 pixels IPS Screen
2GB 16GB
3000mAh -
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Még1x
ha töltőre tetted 2 körül, utána 5:40-kor csináltál egy screenshotot és azon 3 óra 40 perc körül van a full speed, akkor az teljesen normális.
Ha levetted a töltőről, akkor töröld a statisztikát és utána mutass eredményt.
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
és meddig töltötted, mert a harmadik képen 97% a töltöttség, és a töltés ideje alatt 100%-on pörög a processzor?
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
My pleasure.
-
bb71
őstag
válasz
pmikloska
üzenetére
A Baseband (telefonálásért, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatért felelős chip és szoftver egysége) leggyakrabban azért frissül, hogy a telefonbeszélgetések közben jobb legyen a hangminőség, avagy olyan helyen is érzékelje a telefonod a Wi-Fi,2G/3G hálózatot, ahol korábban nem tette. Ezt azonban nem érdemes kézzel módosítani, mivel akár végzetes következményei lehetnek, ha valamit elrontasz, az egész készülékedet is tönkreteheted. Tehát mindenképpen a gyári, vagy pedig az egyedi ROM-okhoz mellékelt baseband verziót használd.
A baseband a telefon azon része, melyet csak nagyon tapasztalt felhasználóként érdemes módosítani. A legtöbb egyedi ROM tökéletesen együtt működik a gyár BB verzióval. A RIL pedig a Radio Interface Layer, mely tulajdonképpen az operációs rendszer és a rádiózásért felelős egység (jelen esetben a baseband) közti kommunikációért felel.
Forrás: [link]
-
bb71
őstag
1. A kép6 azt mutatja, hogy a statisztika 7 perce megy, de ennek ellentmond minden alatta lévő adat!
2. Ha - és valóban - 99%-ban deepsleep-ben van a telefon, akkor nem értem
3. mikori a a telefon?
4. Nem írtad, hogy ez mindig ilyen volt, vagy ilyen lett?
5. Akksi nem öreg?
6. Keress vissza egy MTKnoLED.apk-ra, az biztos hogy segít valamit, hiszen ha jól látom nincs notification LED a telefonon! (de ez az app csak nagyon minimális esély, nekem megoldotta a wakelock problémát, de nem is 99% volt a deepsleep!) -
bb71
őstag
válasz
pmikloska
üzenetére
Csak azt nem árultad el, hogy milyen készülékről van szó...
Melyik rom-mal jó a hangzás? Melyikkel rossz?****************
Köszönjük a szagértő Úr hozzászólását, aki de facto kijelentette, hogy a kezemben lévő G3N-n sincs gomb háttérvilágítás.
Vagy lehet, hogy a hangerő fel, le és a Power gombra gondolt - és akkor valóban IGAZA van. -
bb71
őstag
válasz
pmikloska
üzenetére
EZ engem IS érdekel!!!! Kéretik engem is figyelmeztetni, ha találsz megoldást.
(#68210) sajtjaniA hangerő nem a processzor típusától függ, hanem az Android sajátja...
-------------------------------------------------------------------
Hasznos lenne, HA odaírnátok, hogy MELYIK telefonról van szó, esetleg az aláírásba beleírni... -
bb71
őstag
Azzal tudtatok valamit kezdeni, amikor 15-35 %-ot esik egyik pillanatról a másikra az akku töltöttsége?
Ma éjjel 40-ről 20%-ra esett az egyik teló a családban... -
bb71
őstag
Akkor a keresőknek egy kis emlék:
UMI X1 (VINUS V11)
VINUS X1Deep sleep probléma megoldása MTKnoLED.apk segítségével:
----------------------------
Jelzem, hogy a 15%-os töltöttség alá menő akku deep sleep problémát ez nem oldja meg, azt a framework-res.apk buherálással lehet megszüntetni!!! Mint ahogy Jiayu-k esetén is... -
bb71
őstag
Csak jelzem, hogy több mint 1 hónapig kerestem a megoldást.
Így most feleségem telefonja hibátlan a maga nemében 89USD-ért. A GPS vétele egyébként pariban van a G3N-emével, ami nem a rosszak közül való...**************** ÚJ PROJEKTEK ******************
Az élet megy tovább... fiamnak is van egy telefonja, ami kihívásokkal küzd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Első ötletem az, hogy az Antelife-on most 4.99USD egy Jiayu G2S akksi, ami - és itt jön képbe miért is erőltettem az aláírásomban szereplő AKKSI táblázatot - tized milliméterre pont belefér a Tatop W858-ba. CSAK a kivezetések sorrendje nem jó.
Arra gondoltam, hogy - minden tiltakozásnak állok elébe, merthogy jogos.. tudom - átteszem a Tatop akksi foglalatába a Jiayu akksi kemikélia részét...
Második ötletem, már neméletveszélyes: van itthon egy G3 alaplap eladó, megveszem és átteszem belőle a kamerát a fiaméba, mert az elég rossz képeket csinál. Ennek még nem jártam utána, hogy a Tatopban milyen szalagkábel elrendezés van, meg drivert is kellene a romban cserélni stb.
Harmadik ötletem: gyenge a Tatop vaku ledje is, az is 4.99USD az Antelife.on G3-hoz, ami vakít, megvenném és átforrasztom a Tatopba. Itt az a kérdés, hogy mekkora árammal hajtja meg a Tatop a két ledjét, és a G3 az egy sajátját?
-
bb71
őstag
Istennek hálás szívvel és nem kis megnyugvással jelentem Nektek, hogy az ICS 4.0.4 alatt jelentkező no more deep sleep problémát a tegnapi napon MEGOLDOTTAM!!!
Egy VINUS X1-ről volt szó, amelyben nincs notification led, egy ébresztés, egy nem fogadott hívás egy sms érkezése mind azt okozta, hogy nem ment többé a processzor deep sleep módba.
Itt hiába kértem bárkitől segítséget - volt aki válaszra sem méltatott -, és volt aki sajnos egyszerűen nem tudott segíteni. Ezt tudomásul vettem.De van segítségem onnan fentről - és ezt teljesen komolyan írom -, engedte, hogy megtaláljam azt az egy fórumbejegyzést az internet óceánjában, ami megoldja a problémámat.
Források olvasni vágyóknak:
Ez a srác jutott el a megoldásra:
[link]Ezt kellett állítani:
"For who is able to manage it, i found the suspect API for the deep sleep issue, thanks to Slein of course ^ ^
Can find it in API com.android.providers.settings System.
The user setting is set in / data / data / com.android.providers.settings / database / settings.db / system (sql data base).
The service is "notification_light_pulse" must be set on 0"1 The software keeps trying to turn the status light, which in this phone but not available.
Thus, the Deep Sleep is prevented.Remedy this little app, with which you can turn off the (non-existent) LED permanently: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41035810&postcount=415
Add 2 below at the end of your build.prop following lines:
# Powersave tweaks
wifi.supplicant_scan_interval = 150
pm.sleep_mode = 1
ro.ril.disable.power.collapse = 0
Then reboot.Ez a megoldó apk elérhetősége:
[link]Link közvetlenül az apk fájlra:
[link]******************
Az érdekes az, hogy már egyszer eljutottam ehhez a settings.db fájlhoz és turkáltam is benne, de nem emlékszem mit, csak hogy nem hozott megoldást.Egyébként a build.prop-hoz nem nyúltam tegnap, de nem is néztem meg, hogy benne vannak-e az előírt beállítások...
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
ROM cserét próbálnék, ha én lennék Te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Előre is köszönöm 

, nem kéne hozzányúlni... szerintem.