Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkburk
tag
Justin meg az Amok/Tmall nagyon leszerepelt ma előttem. Pénteken rendeltem egy fehér Thl W3+ telót és ígérték, hogy másnap küldik. Gondoltam jó lesz az hétfőnek is.
Persze nem jött hétfőn se semmi, rákérdeztem és megint ment, hogy legkésőbb holnap.
Oké, mondom ma még kora reggel rákérdezek, az ott dél ködül van. Justin ígéri, hogy még ma és nemsokára kapom a számot. Nem jött semmi, délután megint online, megkérdem mit tud mondani. Megint ma később vagy holnap.
Ez már kicsit sok volt, ott este 21.30. Az éjszaka közepén hogy akarja feladni?
Várjak kicsit. Pár perc, én fehérben rendeltem, jó lesz fekete is? Nem, azért rendeltem fehéret. Oké, mert az nincs. Áááh, eddig mit kamuzott, hogy mindig rávágta, hogy már küldik? Pedig nincs is nekik!
Jött az újabb kamu, hogy várjak mert holnap reggelig megnézi. Adtam haladékot, nem tudom miért, de ha reggel nincs szám a feladásról, akkor pénz vissza.
Egyébként nyáron rendeltem egy ZP500-at asszonynak és akkor küldték rendben. Igaz, előtte pár nappal a Pandánál próbálkoztam és vissza kellett kérni a pénzt mert ott is ment a kamu.
Nincs egy olyan oldal ahol valós készletet mutatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest