Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84533) gtuby válasza Thome (#84531) üzenetére


gtuby
csendes tag

Hi!

A többi típust nem ismerem, de én egy Feiteng H9500-at (MTK6582-vel) használok lassan egy hónapja, de összeszerelési minőségre abszolút nincs panaszom. Ez kinézetben igazából egy Samsung S4 klón (kicsit nagyobb nála) de fogásra tapogatásra nem érezni minőségibbnek haverom S4-ét. Elég masszívnak tűnik, nem nyiszog, nem recseg a hátlap sem, ha megtekergeted (nem nagyon lehet, mert baromi merev a teló).
Optimalizáltságban talán kicsit jobb nála asszony Jiayu G4C-je de azon nem gyári rom van ezen meg stock, amivel küldték azzal használom. Nem is fagyott le még egyszer sem ellenben a G4-el ami azért néha hajlamos erre.

Én kellemesen csalódtam ebben a teljesen ismeretlen márkában... nem is "műszaki" okok miatt akarok tőle megválni, hanem mert nekem egy picit nagy a mérete.

Szerintem ebben az olcsó kategóriában a többi telefon sem lehet rossz (vagy sokkal jobb) inkább ott a lutri, hogy elég változó a minőségük és ha kifogsz egy szart akkor azt körülményes kicseréltetni...

Jó lenne mindegyik telefont megfogdosni és nyomkodni vásárlás előtt, mert így csak a többi felhasználó véleményére hagyatkozhatsz, már ha van ilyen telefonnal rendelkező a forumon...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.