- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #40956 üzenetére
(#40955) CineDOG1!
Hali.
Ezt mar en is linkeltem tegnapelott, es ez a Buffy gyerek nem tapasztalatot irt hanem csak feltetelezest, ami raadasul 2 evvel ezelotti, a cellphonemic meg mar akkor is mukodott egy eve, es azota is mukodik.
Ketlem hogy 3 even keresztul ugyanazon a neven uzemelne egy 100% csalo webshop, de azert azt sem zarom ki, hogy epp most kurvulnak el.En inkabb amiatt vagyok kisse morcos, hogy amint kifizettem a cuccot, szarjak le az embert, abszolut nem foglalkoznak a kerdeseddel/kereseddel.
Ket email-ben kertem hogy root-olatlanul kulkdje, semmi valasz, aztan kertem hogy legalabb egy leirast kuldjon arrol hogyan kell root-talanitani, semmi valasz.
Az meg csak hab a tortan, hogy tegnap irta, ma postazza, ami nem tortent meg, es sejtesem szerint azert mert nincs neki raktaron, holott azt irta van.
Nem attol tartok hogy nem kapom meg a cuccot, csak a viz kiver attol, amikor igy indul egy "boltolas".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videó stream letöltése
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest