- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
turkburk #10833 üzenetére
Óóóóó bazzz. Hogy nem jutottam ide hamarabb. Most próbáld már meg be tudsz-e lépni recovery-be? Mert nekem lila szétfolyós képernyő jön be csak. Vissza akartam rakni az előző mentését, de így nem tudom. Ha esetleg ezt tapasztalod rögtön vedd ki az akksit is pihentesd pár percig a telót bekapcsolás előtt. Ha sokáig úgy hagyod beég a kijelzőbe az a szar csíkozás és sokkal tovább kell kikapcsolva hagyni.
Valaki: Mi van akkor ha nem tudok belépni recoverybe? Lila hosszantí csíkozásos szétfolyós képernyő jön be csak. Itt belinkelt THL W3-ra készített CWM Recovery v5.5.0.4 for ThL W3+ //sgg került fel a telóra, azzal mentettem le az eredetit, aztán feltettem az itteni magyarított ROM-ot.
beers Te tesztelted ezt a ROM-ot, Neked nem volt ilyen gondod az elforgatás érzékelővel, meg a gszenzorral?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest