- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát nem kizárt, de szerintem ott akkor nagyon nincs rendbe valami a telefonnal. Google szerint a 2G és a 3G készenléti állapotban és forgalmazáskor is észrevehetően kevesebbet fogyaszt a WiFi-nél. Én igazából nem veszek észre különbséget.
(#42709) fdisk
Nem vagy béna, azok a programok a legtöbb készüléken nem működnek. Nekem is csak a ZTE-eken ment eddig a hívásrögzítés, annak volt beleépítve a kernel-ébe a lehetőség.(#42699) GabeeeS
Én igazából már megnyitottam neked az ablakot hogy leírjam hogy kell beállítani a Skype-ot, de aztán elolvastam a következő hozzászólásod és máris bezártam.
Legközelebb talán várj a válaszadók inzultálásával addig amíg megérkezik a válasz.Egyébként való igaz, hogy szar az Android, mondom ezt másfél éves használat, 5 telefon, és megszámlálhatatlan rom-csere és macerálás után. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy a többi OS sokkal jobb volna, így attól tartok szenvedek még ezzel pár évet.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged