- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Teko001
őstag
Hát én úgy csinálnám, hogy SD kártyán különböző mappákba tenném a képeket témályuk szerint, stb, aztán:
Asztalon hosszan nyomni kell egy üres területet-->Gyorsgombok-->ASTRO
Oda navigálasz abba a mappába, ahol a mappa van, amihez szeretnél egy ikont tenni az asztalra, majd a mappa nevét hosszan nyomva tartod, Előjön hogy Shortcut Name, leokézod, és kikerült az asztalra egy ikon, amire ha rányomsz, bejön a mapp a fájlokkal,
Vagy nem ilyesmit szeretnél? Sorry ha még mindig nem értem
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Mappákba parancsikonokat lehet beletenni (menübe hosszan kell nyomni az ikont, aztán ráhúzni a mappára). Astro-t tedd fel, majd a today felületen (tényleg így hívják?
) hoszan nyomva gyorsgombok, majd astro, mappa megkerese, majd hosszan nyomd a mappa nevét, előjön hogy mi legyen a parancsikon neve, ok, és kint van
[ Szerkesztve ]
-
-
Teko001
őstag
Handcent SMS (NEW) beállításokba van egy olyan rész hogy sms receive setting, és azalatt a rerieve message setting menübe és ott lehet állítani az sms-nél hogy delivery reports illetve hogy handcent delivery report. nálam mindkettő bevan pipálva, és működik, először megjelent egy kérdőjel, aztán egy pipa kézbesítéskor az uzenetnél.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
(#420) -FreaK-: Igen ez egy demo verzió csak, eddig is volt. Szerintem sokkal jobb az mvideoplayer, és annak ellenére, hogy nem írja, spicán támogatja pl. az avit és a divx-et.
(#426) _Balou_: A beállításoknál többféle értesítést is belehet állítani. Gyárit, szolgáltató általit, meg mintha lenne egy harmadik. Nálad hogy van beállítva?
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
válasz
vadászcsiga #417 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a gyári értesítését
-
Teko001
őstag
Lock 2.0: Ezt próbáltam, nálam jónéhány bug jelentkezett, és sajnos nem frissítik, úgyhogy szerintem annyira nem jó. Van Free és Fizetős verzió is belőle, azthiszem csak annyi a különbség, hogy a Free nem skinelhető át, és hogy oda van írva hogy Free.
Wefi: Használom, és megvagyok vele elégedve. Belehet állítani, hogy képernyő kikapcsolása után is maradjon aktív a WiFi kapcsolat, vagy csak akkor ha töltésen van, illetve lehet kezelni vele az elérhető wifiket, csoportosítva látjuk egy listába (Locked spots, requies webpage sign-in...), illetve beállítható értesítés, automatikus kapcsolódás is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel