Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nekem a helix és a zeam is tetszik, mint home felület - mindkettő megtalálható a marketen ezeken a neveken.
Helix
- előnye: gyorsabb mint a pantheon és elfordul a telefonnal együtt
- extra: minden képernyőn látható a 4 állandó ikon, illetve a képernyőre való duőla bökéssel előjön a több darab beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket
- hátránya: nekem a dupla bökések nem mindig sikerültek egy ikonnal telezsúfolt felületenZeam
- előnye: gyorsabb, mint a helix és a pantheon
- extra: egy gombnyomásra előjön a max. 9db beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket; illetve kiteheted teljes képernyőre is, és akkor nem látszik a felső értesítési sáv
- hátránya: nem fordul el a telefonnal együtt -
Tcm
tag
-
-
re-d-evil
tag
Hali!
Valamit mégiscsak elronthattál, mert a creator megcsinálja rendesen a térképet. Egyébként .png-be menti a térképszeleteket, amit a számítógépen is meg lehet nézni, csak úgy nem lesz összerakva. Igaz a telón még nem próbáltam ki, (hétvégére terveztem) de szerintem elég csak azt a felbontást bepipálni, amit szeretnél. Nyilván, ha részletesre van szükséged, akkor minél nagyobbat, csak akkor a térkép mérete (a memkarin) is nagyobb lesz. Mondjuk nemtudom, milyen térképet választottál, mert a Túratérkép(Hungary)-n, nálam a legnagyobb méret 16-os. Lehet, nem minden térképről tud a creator convertálni...
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest