Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás most Skype-ra? Nekem egyik kliens sem tud bejelentkezni. Tudom, hogy van a Skype beta, de azon nem lehet hanghívást bonyolítani. Van a Truphone, ezzel régen lehetett Wi-Fi-n bejelentkezni, de nekem ez sem működik. Esetleg tudtok valam alternatívát Voice-to-voice-ra lehetőleg 3G-n is működjön. Olyan GTalk klien van Androidra amivel tudok beszélni és nem csak chatelni?
-
Soockit
aktív tag
válasz
LordAndrew
üzenetére
3banana a snaptic.com-mal szinkronizal. Google-nek ott van gTask-ja. Erre is hasznalhato szerintem.
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Használjátok a Locale programot? Ha igen akkor milyen pluginekkel és miket állítottatok be! Ötleteket próbálok gyüjteni!
Üdv.:
S -
Soockit
aktív tag
válasz
zserbox
üzenetére
Én most próbáltam a CoPilot Live-ot, de nem utasított beszélgetés közben, hogy merre mennyek.
Próbáltam a Navigon-t is, de az csak akkor tud magyarul ha felteszem a MoreLocal2-őt amit pedig nem akarok...nem akarom félig magyarul félig angolul használni a telefonom. Elég lenne ha nekem csak a program tud magyarul. -
Soockit
aktív tag
Melyik Navigációs szoftver tudja azt (Google Mapson kívül), hogy ha kitöltöm az egyik kontaktnál a címet akkor könnyen oda tudok navigálni, vagy ha van egy naptrábejegyzés és ott meg van pontosan jelölve a hely akkor oda tudok navigálni a naptárból elindtva a navigációt.

-
Soockit
aktív tag
Tudom furcsa a kérdés, de milyen böngészővel tudok megnyitni normálisan Wap oldalakat. T-zones oldalon még mindig van napi 15 db ingyen SMS, ha NET-tel kapcsolódsz fel és nem WiFi-vel
-
Soockit
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami RSS olvasót, ami szinkronizál a Google Reader-rel. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Monsgeek m1V5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ulefone Armor 33 Pro
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest