- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
csukasi #17977 üzenetére
Értem persze, de a 3G-t nem az elérhetőségre értettem, hanem a host-olásra. Hogy ha nincs éppen WiFi-m akkor is megoszthassam a fájljaim. De látom már ez nagyon extra kívánság, amit nem nagyon tudnak a programok, pedig szerintem csak egy szimpla FTP server host-olásról lenne szó telóról. Úgyhogy asszem Dropbox-szal kell ügyeskedjek majd valamit, az így elsőre elég okosnak tűnik. Azért köszi. Egyébként én is tolom a hálózati filmlejátszást ES MOBO párossal, tényleg frankó dolog.
Ha a támogatottság biztos akkor Diceplayer-hez sajna nincs több ötletem.
-
atillaahun
veterán
válasz
csukasi #17969 üzenetére
Ránéztam most én is, Market meg sem találja, Androidzoom szerint fent van, de a közvetlen link sem működik. Egyébként azt írja 5000-be kerül, pénznem nincs feltüntetve. Szerintem valami gáz van a programmal, írj esetleg a fejlesztőnek. Rajta van egyébként a telód a támogatott készülékek listáján?
Altbrucke (#17910)
Na megnéztem, de nem egészen értem, ez is valami webcímet kér. Nekem nincs FTP serverem, azt akarom, hogy a telóm SD-je legyen elérhető WiFi-n és 3G-n keresztül is. Ilyen program nem létezik?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest