Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
válasz
üzenetére
Nagyon örülök, hogy "nem én megyek szembe az autó pályán", egyedül!
Valójában senki nem bántott személyesen, mert addig nem is jutok el, hisz a többieket "cséplik", ebből vonom le a tanulságot magamnak.
Az az én saját "hibám", hogy a személy tudatom fejletlenebb, mint a közösségi...
Szeretek itt lenni a Ph-n, hisz ez egy tömeges, össztársadalmi bázis, akkor is, ha sokan glória fényezésre használják. Az hogy több, remélem minden partneremnek szintén sikeres üzletet csináltam itt, az csak "mellékterméke" annak, hogy elfoglalt világunkban időt "szakítok" Tőletek okosodni. (több - kevesebb sikerrel
)
Az egy másik érdekesség, hogy az első "Pengémet" kinyírtam a "csodazip" segedelmével, mert máig tisztázatlan körülmények között, az utóbbi időben ez a progi nem kinyitotta a lekötött memóriát, hanem meg ölte a kijelzőt. Nem hibás senki, ráadásul kicserélték, de a nagy ágyúk, csak "félinfókkal" segítik a félművelteket, így azt nem írták le hozzá, hogy elejétől a végéig, nem csak annyi, hogy "ráteszem az sd-re, ilyen mappába, el indítom, oszt jó napot"..Valahogy másutt úgy megy a fórum, mint anno a kocsmai feliratok hirdették:
"Itt minden 3-dik reklamálót lelövik! Ma már ketten voltak!"
Még egyszer köszi a lelki támogatást és természetesen megyek a "penge Off topikba" is!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)