Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
aimettirlz
üzenetére
Most lehet, hogy ez nem lesz meggyőző így mindenféle indoklás nélkül, de az elején én is úgy voltam vele, hogy zavart a sok össze-vissza elindulgató folyamat, volt, amit ki is irtottam a rendszerből, de aztán rájöttem, hogy úgy jó, ahogy van, a rendszer hadd intézze magának a dolgait, én nem szólok bele, a használaton kívüli folyamatok, amik csak a memóriában ülnek, úgyse fogyasztanak semmit.
@Levmen: Szívesen.
-
Mr X
veterán
válasz
aimettirlz
üzenetére
Az a folyamattól függ. A billentyűzet vagy a Market process-e például kell oda. Ha nem facebook-ozol mobilról, akkor a FB app törlésével nem fog futni a folyamat sem.
De én nem törölgetnék. Ezek a processek ott vannak a memóriában, de csak a háttérben, processzoridőt nem igazán eszik a legtöbbje. Tehát szerintem elférnek.
De ha tényleg zavarnak, akkor akkuhasználati statisztikáknál látod, mi eszik sokat.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi