Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy lehet oda vissza, csak én nem szeretnék ezzel élni, hisz nem véletlenül nincs ez a jog a felhasználó kezébe adva. Persze lehet, hogy csak a 0 bites userek miatt, de ki tudja, hogy mikor követek el egy 0 bites hibát.

(Ezt most attól függetlenül írom, hogy itthon én telepítem a rendszert jobbra balra.
) Nem azért nem kínozom magamat.
Itthon úgy is csak én kezelem nincs szükség rá. Meg amúgy is lusta lennék beállítani. 
Gogle naptárral, csak az a gond, hogy most még nincs wifi( bár holnap ilyenkor már üzemel, tervek szerint) igazából van Gogle fiókom, de oda nem szoktam én beírni semmit.
Ha van valami esemény azt általában a telefonba vésem fel, hisz kéznél van és úgy is az fog jelezni, ha kell neki. Nem tudom, hogy ez a Goglés hogy működik, de a wifit nem akarom folyamatosan használni még akkor sem ha lesz itthon.
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest