Hirdetés
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Elolvasva, senkinek az írásából sem azt látom, hogy támadna.
Arról van szó, hogy az android gyakorlatilag úgy működik, ahogy leírtad. Amint csatlakozni tud Wifi hálózatra, a mobilnetet azonnal lekapcsolja.
Viszont nem csatlakozik bármilyen wifire kérdés nélkül. Annyi van beépítve, hogy egy kis ikonnal jelzi, ha van a közelben nyílt wifi hálózat, amihez lehet kapcsolódni.
Viszont ha már egyszer kapcsolódtál egy wifihez, akkor ahhoz a következő alkalommal is kapcsolódik. Ha pl. elmész otthonról, a wifi lebont, amint kiérsz a hatósugárból. Betérsz egy mekibe, ahol van ingyen wifi, jelezni fogja a telefon, hogy meg kéne próbálni. Ezután hazamész és rögtön, kérdés nélkül kapcsolódni fog a wifire. Közben, amíg nincs Wifi, addíg megy a mobilnet. -
TRob1
veterán
Bocsi, én nem támadtam, kérdezni akartam! Én nem használok mobilnetet, csak Wifi-t (ezért nem is tudom biztosan), viszont más totyikban írak már vmi hasonlót a működésére vonatkozólag.
(#16318) Mr X: Na, hát pont ez a lényeg, Ő is ezt szerette volna, nem? Elvégre minek menjen a mobilnet (pénz vagy adatmennyiség), ha van wifi is? Sztem pont az lenne a gond, ha fordítva működne, vagyis ha van wifi, akkor is a mobilnetet használja.
Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Windows 7
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest