- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
A kijelzett telefonszám hiányát nem érzem akkora hátránynak, esetleg üzleti körökben. Tudom, hogy van aki eleve fel se veszi ha ismeretlen számról hívják, főleg még ha titkos (gondolom akként jelenne meg) is, de szerintem ezt azért nem csinálják olyan sokan.
A hangminőség már tényleg aggasztóbb dolog, de a program által használt tömörítési arányon/módszeren kívül még mitől függhet?Ahogy nézegettem a szolgáltatókat még mindig a túlforgalmazási díjas mobilnetek vannak többségben, egyedül a Tré tűnik korrektnek e tekintetben, ők mintha ha az összes csomagukra megszüntették volna.
Ami a 100 megán túli telefonálást illeti szintén érdekes a dolog, mert ugye általában 32 kbit/s-re lassítanak hivatalosan, ami 4 kbyte/s-et jelent. Ha a Fringe 10 MB-ot, tehát 10.000 kbyte-ot eszik óránként, akkor percenként 167-et, másodpercenként, pedig közel 3 kbyte-ot, ami még ugye korláton belül van. Bár ez nyilván egy nagy átlagot jelent, így nehéz megmondani, hogy az esetleges csomagméretbeli ingadozások milyen mértékűek lehetnek, és mennyire befolyásolják a hívás minőségét.
Más.
AnySoft legújabb verziójában úgy tudom már nem lehet kikapcsolni a dupla érintéses ékezetes betű írást, régebbiekben mintha még választható lett volna.Skype-olni én általában fülhallgatóval szoktam a Blade-emen, egyébként tényleg csak kihangosítani lehet. Az egyetlen dolog, amit nagyon szerettem benne, hogy a Blade alap tárcsázóval keményen elbaszott mikrofonját olyan szinten felerősítette, hogy még egy méterrel is tisztán lehetett hallani mit mondok normál hangerővel.
-
Luissimo
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
mivel a skype nem ment a2.1-es tableten, ezért kiprobáltam énis a fringet, anno.
működött ésmég a videohívásokkal sem volt gond.
de aztán felkerült a honeycomb a dropadra és nagyon ügyesen viszonyult a skype-hoz, igazhogy nemmegy a videotelefonálás, de az nemis létfontosságú, lényeg hogy lehessen rendesen dumálni vele.a blade-en is megy szépen a skype, sokkal jobb, mint gsm-en társalogni, hamár ugyis van 5 giga szabadon felhasználható mobilnet.
ja, és a sörözőből is megy wifin :-)apropopó,
mitkell tenni az anysoft-al, hogy neirjon hosszu magánhangzot a két egymásutáni gyorsklikkre ? ?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest