Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
De vazz, ez egy térkép app, mindig is az volt, csak nem olyan rég belekerült egy plusz feature, a navigáció, méghozzá online alapon... de attól ez még nem navi szoftver, arra van elég sok célszoftver. Most kaptunk egy újítást, vki használja, vki nem. Aki nem, az eddig is online használta, nem??? Gondolom nem 10 perc összedobni egy offline navigációt, de tippre előbb-utóbb belekerül. Persze a címkereséssel együtt. Meg kellene tanulni hogy nem lehet mindig mindent azonnal...
(#44798) HollyBoni :
Miért ragaszkodsz annyira a műholdas képhez???
Én a Navitelt erdőre, túrázásra használom, ismeri az összes turistautat jelzésekkel... meg persze a normál utakat is.ui Aggregátor: Jah, és természetesen nem az a baj hogy ha elmondod egyszer a saját véleményed róla (neked nem tetszik, kész) De minden hsz-ben ha erről van szó, hozzáteszed hogy semmit nem ér (nem csak ebben a topikban), és persze nem úgy hogy Számodra nem ér semmit, hanem egyértelműen kijelentve... Sztem egyszer is elég lett volna, és utána ha neked nem jön be, többet nem írni róla egy szót se. Mert ami nem érdekel, azzal ugye tovább nem foglalkozunk...

-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
És a mai napig használják... Pont ezt mondtam én is.
(#44797) Aggregátor:
Na most az egyszer jól fejezted ki magad. Offline térkép. Pontosan. És nem navigáció. Az egy plusz feature lett a mapsban, jóval később ahogy eleve indult az app. Mert ez még mindig egy térképszoftver... amit amúgy folyamatosan fejlesztenek, de neked tipikus magyar módjára rögtön minden kell bele ahelyett hogy örülnél hogy fejlesztgetik, inkább leszólod. Nah mindegy, ez van. -
TRob1
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy számodra, mert nekem pl. tökéletesen megfelel.

(#44784) Balinov :
A Maps-ról, a Locus-ról és a Navitel-ről egybegyúrva.
(#44786) Aggregátor:
És persze az se igaz hogy úgy, ahogy eddig is... Legalábbis én nem tudtam elnevezni, 6ot menteni, ilyen jól átlátni...stb.
Itt az a legnagyobb gond hogy Neked nem jön be, ezért folyamat leszólod... Sztem meg jó, és jóval jobb mint volt a Labs részen (sokan mások is örülnek ennek a lehetőségnek, ami valszeg a későbbiekben még jobb lesz) -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Kérdés: Ki milyen sms-eket ment állandóan? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs (nekem nincsenek családi/baráti körben olyan emberek akik smseket mentenek)
Nekem az sms mindig arról szólt, hogy adott pillanatban akarok valamit közölni, vagy velem akarnak vmit, tehát x nap/hét/hónap/év elteltével teljesen aktualitásukat vesztették. Pl: Légyszi hozz 1 tejet meg 1 kenyeret... vagy: Boldog 30. szülinapot..., vagy vmi baromság szilveszterre... Meg hogy: ..csába, még mindig itt ülök, már több mint 1 órája várok erre a hülére... ilyesmik.
Amúgy pl. GoBackup is le tudja menteni az sms-eket, illetve van egy millió sms backup app a playen, de sztem mind max. időzítve tud, nem a "kapás" pillanatában.
(#44772) HollyBoni :
Csak felét?
Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: #44661, #44677, #44690Lehet jó lenne neked a Navitel navigáció is.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Mire gondolsz? A webes maps-on lévő térképrészletre??? Balra ott a kis láncszem (link) arra katt, majd az ott lévő linket illeszted be (vagy küldd el vkinek)
Vagy az új funkcióra a droidos mapson? Menü gomb majd Legyen elérhető offline.(Gondolom az előbbit szeretted volna tudni
) -
TRob1
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Pedig nem sok Lidl van körforgalom mellett.
Úgy meg főleg nem ha az is oda van írva hogy Maléter Pál u. meg Lahti u. 
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Nem mondanám hogy felesleges, sőt... Most sétáltam is egyet próbaképp:

Az első képen pont ott voltam, mielőtt leléptem a járdáról az útra. A másodikon mikor átmentem a 2 úttesten, fel a járdára. A harmadikon meg mielőtt beléptem a Lidlibe. (Pécs)
Tehát mindhárom helyen elég jól mutatta az aktuális pozíciómat, vagyis nem kell olyannak többé előfordulnia hogy: Hol a csába vagyok? (Főleg ha részegen/másnaposan ébredek valahol
)Meg ugye anno a normál papíralapú térképek is nagyon jól jöttek a többségnek (sőt, még manapság is sokan használják), ahhoz képest ez meg azért jobb.

És gondolom hamarosan elérhető lesz a navigáció is offline, csak ugye fokozatos a fejlesztés/fejlődés, nem mindent egyszerre.

ui: Horváto. autópályát meg ne egybe akard lekapni, hanem több kisebb részletbe.

-
TRob1
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Ööö Én úgy vettem észre hogy egyelőre csak nálad nem működött.

És pont az offline miatt jobb, ugyanis elmenthetsz akármennyit, külön tetszés szerint elnevezve, amit aztán látsz is...
Sztem ne rázoomolj, hanem inkább kicsit távolítsd.
És mozgasd is a négyzetet, mert lehet hogy egy kicsit arrébb lesz csak jó.Ha az első képen katt a Budapestre, akkor --> Második kép (mutatja mit mentettem le)
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Ez csak egy kicsi probléma, mert mint írtam is, gmail-ben simán látja a citromra vagy egyéb mélre küldött leveleket ha beállítja (ráadásul az is látszik, hogy arra érkezett) És majd szép lassan minden partner/ismerős átszokik a gmail címére ha mindig onnan ír vissza (vagy ugye jelezheti is nekik hogy változott, ha épp írtak neki vhonnan)
Lásd pl egyik címem-ről egy részleten:

(#44526) spyduck:
Jah, vagy 5 percig, míg reggelsz meg átirányítod.
Nekem azért tovább tartott: egy csomó hírlevelet lemondtam, volt aminél csak megadtam az új mél címet (de pont a képen látszik hogy így is kimaradt 1-2
), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet... 
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Én a legjobb ötletet adom neked (meg mindenki másnak is) ami csak létezik: Szüntesd/szütessétek meg ezeket a világ lexarabb mélszolgáltatói címeket (citromél, frímél...sok helyen még reges címnek se fogadják el ezeket, vagy csak nem ajánlják), és térjetek át vmi normálisra (pl: gmail)
Igaz hogy egy kis munkával/idővel jár (de nem vészes, én minden családtagommal eljátszattam, és én magam is 2 mélcímmel), és csak egyszer kell megcsinálni, és onnantól megszűnnek a gondok is... és ha netán még kapsz a régi címre vhonnan mélt, simán látod az új gmail-esben is (ha beállítod) -
TRob1
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Kapcsold ki a szinkronizálást, és úgy törölj mindenhonnan mindent (telefonból és gmail accból is), persze csak miután van egy mentett vcf-ed vhol biztos helyen.
Aztán kapcsold be a szinkront ha minden üres, és az acc-ba importáld be vcf-ből.
Reméljük így jó lesz.(#44513) gatto_ :
Szerintem minden droidon rajta van alapból az összes.
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Asszem ki sem próbálom:
1)Adidas fan vagyok
2)Tökéletesen elégedett vagyok a Sports Trackerrel
3)Csomó hsz arról szól hogy el sem indul vagy kifagy (ezek szerint még így is túl hamar dobták piacra)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: Természetesen az első a legfontosabb érv, a többi az csak a rizsa

ui2: Jaaa, hogy ez csak futásra jó, ráadásul 4szer akkora mint az épp használt app? Akkor egyértelműen ki sem próbálom: utálok futni (Viszont nem vonom kétségbe hogy futóknak hasznos lehet)
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Te is itt vagy? Olvastad amit "küldtem" neked? Vagy próbáltad? Vagy már nem használod?
(#43902) hunfatal:
Ok. Akkor tárgytalan.
Amúgy egy jó kis "fájlkezelőt" is beépítettek a mostani Launcherbe.
ui: Mostanában nem olvastam hogy gond lenne ICS alatt (de persze ez nem jelenti azt hogy tényleg nincs is
) -
TRob1
veterán
Én még 23Ft-ért vettem decemberben... mondjuk azóta se használtam összesen 5 percnél tovább.
Ugyanez igaz a SlideIT Keyboard-ra is. 
(#43893) kymco:
Jah, amúgy nem rossz, de nekem vhogy a Go jobban kézre áll.(#43894) Narxis:
Természetesen.
Azt a Task izét viszont nem használom semmilyen verzióban. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ahogy magyarfatál is mondja, a hardver árában van benne (legalábbis én így tudom, persze lehet hogy félreinformáltak, hisz ugye kis hazánkban ez már sokszor bebizonyosodott a történelem során
)
De egyébként meg lényegtelen is user szempontból, mert Ingyenesen használhatja... ha fizetősnek hívnánk, akkor olyan lenne mint pl. a mobilnet vagy a telefondíj - havonta fizetnénk. De amíg nem kell havonta (hetente/naponta/percenként...stb) fizetni a gps-ért, addig nyugodtan mondhatjuk hogy ingyenes, még ha bele is magyarázzák a hardver (vagy szerinted a szoftver) árába, amikbe bármit bele lehet(ne) magyarázni.ui. A benzin árában is benne van az útdíj.... mégis fizetünk az autópálya használatáért, ami a mi adózott pénzünkből épült, és abból is javítják.
-
TRob1
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ember!! Tudom hogy telefonevésben jó vagy (meg egyéb telefonos ügyekben is), de hogy az istenbe ne lenne a gps ingyenes?
Akkor a pna-k használata is lóvés lenne. Meg nehogy má' a gugli átvállalja pl a sygic meg a navigon sarát, de a saját navijuk meg fizetős legyen? Ezt gondold át légyszi, vagy magyarázd meg a mi, halandók számára is érthetően. Kösziiii.

-
TRob1
veterán
Mégse, nekem mindig csak az adott mappát mutatja.
Tehát, ha pl. csengőhangot akarok, akkor csak a system\media\ringtones és az sdcard\media\ringtones mappákban lévő "elemeket" ajánlja fel, ha ébresztést akkor az alarms mappákbó, ha vmi értesítést akkor meg a notifications-ekből. -
TRob1
veterán
válasz
randras
üzenetére
Ébresztőhöz nem az \Alarms mappa kell?
szerk: Lehet hogy mindent látni minden alól? Lehet hogy csak a könnyebb megkülönböztetés végett lehet létrehozni különféle mappákat?

Nemtom, nem szoktam így használni, mert rögtön a romba teszem ami nekem kell, de ott meg oda ahol eredetileg is vannak (alarms -> ébresztő, notifications -> sms, mél... stb. értesítések, ringtones -> csengőhangok)
-
TRob1
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha wp7 felületet akarsz, miért nem wp7-es telefont vettél?
Csak kérdezem. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Még pár:
DJ DECK Analog Clock Widget (Dj-knek)
Black Marijuana Analog Clocks (Kertészeknek)
Hot HD Clock Pack Widget (Pirománoknak)
Android Óra Widget Pack (Droidoknak)
Planet Analog Clock (Csillagászoknak)
De a legjobb ha beírod Play keresőbe hogy Analog Clock, és csemegézel.

(#43334) randras:

-
TRob1
veterán
"analóg óra widgetre" - Ez meg digitálisnak tűnik (legalábbis nem találtam a mutatókat a képeken).

(#43331) dokee78:
Analog Clock CollectionHello Kitty Heart Analog Clock
Az első kettőben lehet hogy találsz érdekeset, de Én inkább az utolsót ajánlanám.

-
TRob1
veterán
válasz
baal-amiga
üzenetére
Én most a kártyára gondoltam, nem a telefonra...
Azért is írtam hogy nem csak a Play-en, hanem eleve a neten való vásárlásos téma elég gáz 2012-ben. -
TRob1
veterán
válasz
baal-amiga
üzenetére
"Egyébként nem kell pint megadni, csak a kártyaszámot és az azonosítót"
Ez a gáz. Ellopják/elhagyom/látják és már mehet is a vásárlás vele. Nem vmi biztonságos egy ilyen bankkártya sajna... Nem is értem... nehéz lenne vmi kódot is kérni hozzá (pin vagy egyéb reggelt kód, mindegy) Nem a play-re gondolok, hanem eleve a netes vásárlásokra.
-
-
TRob1
veterán
válasz
SG3rg0
üzenetére
""Ezek a számok nekem a sim kártyán vannak - Na látod, már meg is találtad a hibát (ahogy azóta írták is páran)
A sim-en lévő kontaktokhoz majdhogynem semmit nem lehet hozzáfűzni, erősen korlátozva van (Nem is igen használják már kb. 100 éve, néhány kivételtől eltekintve
)(#42936) Z0C!:
Szintúgy.
Illetve azért van egy .vcf-em is, biztos ami biztos... de simre semmit, sztem teljesen felesleges (tudom, ha lemerül és ha épp vkit sürgősen fel kell hívni pont akkor, már mehetne is át egy másik telefonba a sim
) -
TRob1
veterán
Akkor Te nem csak az a 3 felsorolt ikont akartad kiszedni, hanem a dokksávot eltüntetni.

Azt is lehet: Menü gomb/tulajdonságok/Gesture settings és itt Pl. a Csúsztatás fel-re beállítod a Függvény/Dokkoló mutatása-elrejtésé-t, majd utána a Home képernyődön csak felfelé csúsztatod az ujjad és eltűnik.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs
üzenetére
Az avik mellett sztem túl jó a 320as mp3.
Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is. 
Viccet félretéve, avit majdhogynem soha nem néztem, de amit igen, azt is inkább csak a sorozatokban, vagy régi filmeknél (mert olyanokat is nézek)
De azért én se vagyok az a "mindent csak fullHD-ban" rajongó... elvagyok 82-n 720as mkv-kkal meg dvd-kkel... És flac-ot se hallgatok, szóval én se vagyok annyira "igényes", én is süket vagyok meg vak.
(De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)ui: nagyon off, de kiv. vagyok, mekkora monitorod van?
(#42649) chab7 :
Na nálam még sosem volt ilyen kényszer.
Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják) 
ui: Egyébként sokan a kamerás filmeket is büszkén nézik... hogy az elsők között "láthassák" a filmeket, mert milyen jó másnap elmondani hogy már látták.... Ilyen a világ (én meg nem). De természetesen mindenkinek szíve joga hogy azt és azon nézzen amit akar.

-
TRob1
veterán
válasz
mipityu
üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett
) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).

-
TRob1
veterán
válasz
doddencs
üzenetére
Nem is próbáltam nézni rajta, csak érdeklődtem.

De mivel még pl. egy 15,6-os laposon se nagyon szeretek filmet vagy sporteseményt nézni, elég ha elképzelem.
Én szeretem élvezni és látni is azt amit nézek, nem csak találgatni hogy mi is van ott, meg hogy is volt az...ui: És ahogy fatál kolléga is írta, lehet hogy hamarosan neked kell szemcsi, ha sokat nézed az egérmozit (ha még nincs)... Én inkább maradok a "szemkímélésnél", még ha most divat is mindent a telefonon csinálni.

-
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
2: ha warezolok(nék) se használom(nám)
Mivel ugyanúgy 1 millió másik appra is bejelez(het) csak mer kedve van hozzá, még ha nem is tartalmaz semmi "bacit". Főleg hogy nem ez az első legális app amire jelez...Tudod, jobb félni mint megijedni. Ha warezolok félek, de ne ijesztgessen már állandóan egy ilyen app, aminek köztudottan nincs haszna (legalábbis egyelőre többet árt mint használ)
Szerintem ezen okból nincs létjogosultságuk ezeknek az appoknak.

De kinek a pap, kinek meg a lánya...

-
TRob1
veterán
Ha vki esetleg használja a Go Locker-t (én nem, csak a zasszony) és az Avast nevű "csodaszert" is, akkor ne ijedjen meg. Ez olvasható a Locker lapján a mai frissítéssel kapcsolatban:
"The lastest version has been mistaken for malware by 'Avast! Mobile Security'.
We promise there is no Trojans in GO Locker.
And we are trying to communicate with 'Avast!' to fix this problem."Na kb. így müxenek a "vírusvédőszerek", ennyire kellenek.

(#42444) Tyer:
Ilyen CashDroid félékre gondolsz? Ezt használtam kb. 1 hónapig, de aztán sírva fakadtam a látványtól, és inkább leszoktam róla.
-
TRob1
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
C01 alapból nem "eszi meg" a .vcf-et? Mert simán ki tudod menteni sd-re, és ha igen, akkor nyert ügy (Esetleg nincs gmail szinkronizációra lehetőség? Ez csak a Droidok "kiváltsága"? Nem ismerem a Nokiákat mostanában.) Illetve gmail címtáradból csv-be is lementheted... Vmit csak kezel.
Vagy végső esetben a csv-t importálod outlookba, azt meg ha jól tudom lehet szinkronizálni a nokiákkal. -
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Sztem nem küldött semmi üzenetet, arra célzott inkább hogy letöltés helyett megint az ár van ott, és fizetni kellene... de majdcsak kiderül hogy mi a szitu és mitől.
ui: Az egy dolog lenne ha az utolsó alkalommal a simát tette volna fel és lejár, de most fizetni kellene a letöltésért, ami ugye egyszer már lett fizetve... én így értelmezem a mondandót.
De persze semmi sem kizárt, hisz pl. vkinél meg 2szer 3szor is levonja az árat 1 app vásárlásánál, szóval néha akadnak furcsaságok, anomáliák.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
A Trial persze hogy lejár, de az "Épp ezért vásároltam meg" és a "mégis azt gondolja ez az alkalmazás, hogy újra meg kellene vásárolnom" hsz-ekből nekem az az igen erős gyanúm, hogy egyértelműen a Pro-t tette fel, és azt is próbálja újra.
Viszont vmiért nem akarja az igazságot a megvétel ellenére sem, ami viszont furcsa.(#42138) xSide:
Jaja, egész jó kis app... ha nem a TBP-t használnám, akkor ezt használnám.
(Mondjuk még egyelőre fenn van ez is, és néha mentegetek is vele, de még visszaállítani sosem próbáltam ezzel
) -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
"Esetleg lehet csak nem láttad" : #35597, #36025, #36516...
(De már nem nagyon ajánlgatok semmit, állandóan megsértődik vki - ritkán is nézek ide be)(#42105) bostone:
Ez furcsa.
Ez elvileg csak akkor fordulhatna elő, ha más accal vagy jelen a telefonodon, vagy esetleg olyan appnál, aminek pl. x időre veszed a licenszét (de ezek ritkák). Milyen appal van amúgy a gond? -
TRob1
veterán
válasz
rebelinside
üzenetére
Jah, nevéből ítélve nem lesz ios-ra.
De mikor olvastam, zárójelben még mintha nem lett volna félmegoldásnak ios is írva, csak a dropbox. 
-
TRob1
veterán
válasz
rebelinside
üzenetére
-
-
TRob1
veterán
"Én legközelebb csak a rendszerbeállításokat"
Pont akkor lesznek ugyanúgy problémáid, mint ahogy most is vannak.
Csak és kizárólag a felhasználói appokat és adatait érdemes menteni vele, semmi rendszerdolgot. Kb. másfél éve használom így, volt legalább 50 rom a telefonomon, az appokat és adatait Mindig a TBP-val állítottam vissza, és soha nem volt semmi gondom, még akkor sem mikor 2.2-ről mentve 2.3-ra állítottam vissza a dolgokat.
A rendszerbeállítások csak akkor fognak megfelelően működni (vagy még akkor se
), ha ugyanarra a rendszerre állítod vissza őket (erre lett kitalálva)(#41357) aakosch:
Kicsit lejjebb görgetsz, és ott lesz a visszaállítás is (de ha jót akarsz, nem választod azt a menüpontot amit írtál, hanem csak az eggyel felettit, a névjegyeket meg eleve gmail accal érdemes szinkronban tartani) -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Oracle
üzenetére
Mikor elindította a játékot volt net a telefonon? Mert ha jól tudom még töltöget(ne) lefelé ...
uh, már elbaxtam, hisz megígértem, próbálok nem szólni többé
(#40669) punky10:
Nekem látomásom volt, de full hasonló:
Látomásomban egy ördögi pofa fekete, koponyák által díszített kendővel itatta a seritalt a Go keyboard betűiről, miközben Pantera slágereket dudolászott, és ördögi vigyorral féltéglákat dobált a felé rosszallóan néző emberekre... Teljesen ellalzulva, megnyugodva tértem magamhoz, még percekig ott ült a kaján mosoly az arcomon...
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!

Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz(#40653) hunkryo:
Ok
De azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant) -
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?
(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!! -
TRob1
veterán
válasz
aimettirlz
üzenetére
Ez a hivatalos frissítés hozzá?
Frissítés előtt minden oké volt? - Ha igen, akkor mégis csak a frissítéssel lehet vmi gond.
Factory Resetet próbáltad?
Telefon topikjában már kérdezted? - Ott lehet hogy jobban tudnak segíteni.
Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér:
Kezdd kb. innen:
)
Vagy maradsz az iránytűnél... Az úgyis azt mutatja amire vágysz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Persze az Én szerencsém is, mert most ezúttal megúsztam
Se 45mp se1p30mp se 1p45mp se semmikor.

Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják)
)