- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
(V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem.
Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan.(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút
Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest