Keresés

Aktív témák

• chab7

addikt

válasz TRob1 #42642 üzenetére

Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
    Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
    A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
    (V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem. ;)
    Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan. :R

(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút ;)

Aktív témák