Hirdetés
Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz Dottore #44547 üzenetére
Ígéretes. Köszönöm.
Ha nem én "szórom a pénzt" akkor szükségszerű. Sz*r hó végén azt hallgatni, hogy miből lesz már megint pénz, meg megint elment egy "csomó" (na ez jó vicc volt ), meg hogy nincs értéke a pénznek... Épp ezért szeretném papíron alátámasztani, hogy mennyi felesleges kiadás van otthon, meg hogy annak nagy része nem hozzám köthető...
-
Dottore
addikt
válasz NeRo28 #44550 üzenetére
Ez történik ha a Play keresőjébe beírod a "fighting" szót. Vagy legyen a YouTube. Oda meg a "fight game android" mondatot.
-
sirdenis
tag
Olyan programot tudnátok ajánlani ami az adatforgalmat minimalizálná és gyorsítani a netezést? Mint az opera turbo módja csak minden adatforgallomra a telon...
-
RootRulez
félisten
válasz sirdenis #44562 üzenetére
Nem.
Bár van egy, a neve APN switch.
═════════════════════════════════════════
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Tanácsért fordulok hozzátok. Második napja azt vettem észre, hogy rohamosan merül a telefonom, feltöltöm este. Ahogy feltölti, már szedem is le a töltőről, reggel még tele van, a HÉV-en zenét hallgattam, most véletlenül ránéztem a telefonra és már 20%. Van olyan program, ami felelős az akkuhasználatért? Mert én általában amit nem használok, vagy úgy látom fölöslegesen megy, azt be szoktam zárni. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gatto_
senior tag
válasz 30z.Samu #44565 üzenetére
Van olyan, de mi honnan a jóistenből tudjuk, hogy te milyen programokat használsz? Tegyél fel pl. egy Battery Monitor Widget-et, vagy valami hasonló programot, ami alkalmazásokra bontva megmondja, hogy mi mennyit fogyaszt. Lehet hogy nem tökéletesen pontosan, de támpontot adhat.
-
(jan)
őstag
vagy megnézed a gyári battery statot a beállításokban
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, van olyan program androidra, ami duplán tárolja az sms-eket? Értem ezalatt, hogy jön egy sms, amit megnézel a beépített gyári sms-nézővel, aztán esetleg letörlöd, de a másik programban megmarad....
-
iguana
őstag
-
-
porse
őstag
Kéne nekem egy alkalmazás, ami jelez óránként, de nem ám egészkor, hanem 49kor. Ha valaki ismer ne tartsa magában.
... szerintem.
-
beers
addikt
Sziasztok!
ICS-re keresnék olyan progit, mint GB-re az APN On/Off Widget!
Két simes telefonon a többségük nem működik !
Az említett progit már nem is tudom letölteni, titaniummal állítottam vissza!
GB-n megy ICS romon nem....!M&N
-
nagyúr
Költői kérdés "féleség": Ti nem gondolkodtatok még azon, hogy mi a fenének van ennyi power widget meg power/battery alkalmazás? Szerintem tök felesleges nyakra-faszra gyártani ezeket tömegesen.
-
gatto_
senior tag
válasz S e t h #44578 üzenetére
Na akkor biztos az ICS lesz a baj. Nekem még a 2.3-as android van fent, mert a HTC nem kapkodja el a Desire S- frissítését. Így már nem is bánom annyira. Asszem ha ki is jön a frissítés, akkor is várni fogok egy keveset, hogy lássam a többiek tapasztalatát. ( A rootolás elbukásától is tartok, meg most már a Swype problémáktól is.)
-
HollyBoni
veterán
Letöltöttem a HD Widgets nevű appot, de nem tudom frissíteni az időjárást. Ez mitől lehet? Nagy nehezen bejön hogy hány fok van éppen, de semmi több. Próbáltam már több időjárás szolgáltatóval is, de egyikkel sem megy. Ötlet?
-
-
gyuszmó
őstag
Ez a swiftkey nagyon jó cucc már előre tudja mit akarok írni sokszor.
A swype beta hangalapú annyira nem jön be,nem praktikus nem lehet sok helyzetben használni a beledumálást a telóba, egyszerűbb írni ."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
draco31
veterán
Van egy program, amivel a facebook cheat-et tudom használni. Most nem tudom a nevét, mert nem használom, csak a haverom. X8 van mindkettőnknek. Van benne egy olyan lehetőség, hogy ha üzenet érkezik, akkor lezárt képernyőnél lehet állítani a hangszóró mellett a led színét, hogy milyen színnel villogjon. Van más egyéb program, ami ezt tudja?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fdisk
őstag
Olyan backup progi kéne ami működik nem rootolt telón is oda-vissza.
Tehát tud menteni és visszaállítani is.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
tomy86
addikt
-
draco31
veterán
válasz tomy86 #44593 üzenetére
Azt hiszem ez lehet hasonló, de közben találtam megfelelőt. A neve: LED me know.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p0w4.ledMeKnow&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5wMHc0LmxlZE1lS25vdyJdMost csak így tudom linkelni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
dashed
senior tag
nemide sry
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
ICS-nél hogy tudom visszaállítani a lenti menü gombot? Most a sáv sincs kint tehát először azt kellene visszaállítani.
-
enginev3.0
félisten
Ez a google chrome mindenkinek ennyire hibás?
Rengeteg gliccs van benne vagy minek mondják, grafikai hibaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest