Hirdetés
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Napi app: ISeeYou
Olyan, mint a GS3-nál Szemüveggel is működik.mp
[ Szerkesztve ]
-
clouse
csendes tag
Üdv!
Olyan időzitő programot keresek ahol egyszerre több időpontot is be lehet állítani és ezek automatikusan egymás után elinduljanak.
Sportoláshoz kéne. Például 30mp(edzés) után 10 mp(pihenő) visszaszámlálás automatikusan, szval ne keljen elindítani mindig, hanem magától elkezdje.Köszönöm!!!
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Van olyan screenshot app, amivel így kell "elkészíteni" a képet? Tudom, a CyanogenModban van beépített, de nekem ilyen mozdulatos kellene.
-
gipsztigris
addikt
válasz tboldi #44959 üzenetére
Például ShootMe 0.8.1.apk
Rootolt készüléken megy, be lehet állítani a kézmozdulatra, vagy bármelyik gombra történő exponálást.
Play-en már nincs fent (legalább is én nem találtam meg) de a gugli a barátod."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
Nekem is az van.
Ha megnyomod a telefonodon a Menü gombot, a felkínált lehetőségek közül válaszd a My apps-ot. Ott elvileg ott van az összes alkalmazás, ami valaha telepítve lett ezzel a gmail accountal. Ahol látod, hogy egy összes szerepel, azok a fizetősek.
Viszont valahol olvastam tegnap este, hogy a régebbi Play Store-k nem jelzik külön, hogy miket vettél meg(ahogy ez a 3.5.19 se), de a frissebbekben javítják a hibát.
-
St3ven
addikt
Ide jövök a kérdésemmel, mert tudom, hogy ez a topic hiperaktív.
Új telót vettem gyári 2.3-mal, és van egy menüpont, ami a régi telómon nem volt:
Settings -> Vezeték nélküli és hálózati beállítások -> Mobilhálózatok -> Mobil adat állandó bekapcsolása Néhány mobilhálózaton jobban megterheli az akkumulátort
Ez mi lehet?
És nem, ez nem az Adatok engedélyezése Adathozzáférés engedélyezése mobilhálózatokon, ugyanis ez a beállítás is benne van ugyanebben a csoportban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dokee78
félisten
válasz gipsztigris #44960 üzenetére
-
St3ven
addikt
Igen, az Adatbarangolás is egy külön kapcsoló itt.
Akkor ezek szerint itt állíthatom be azt, mint a "régi" Nokiáknál, hogy csak akkor legyen adatkapcsolat, ha ténylegesen szükség van rá. Mondjuk sok értelmét nem látom az akksikímélésen kívül, mert pont azért vettem androidos telót, hogy folyamatosan a neten lógjon.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dokee78
félisten
-
bencus3
tag
Sziasztok
Nem tud valaki jó Német nyelv oktató progit?
köszi -
psg5
veterán
Android-on Java futhat? Vagy utópia?
F.K.T.
-
gipsztigris
addikt
válasz atillaahun #44974 üzenetére
Nekem is ezt mondja. :-(
Videót pedig EZZEL csinálj!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
dokee78
félisten
válasz atillaahun #44974 üzenetére
A videó rögzítésnek nem hardveres követelményei vannak?
Armv7?Egyébként én a Screencast-al rögzítek videót.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz dokee78 #44981 üzenetére
Én is ezt hittem, mikor régen a Blade-n próbáltam.
De most az LG OB-emen ez a kérdés már tárgytalan. Ha ez a hardver sem elég neki, akkor nem tudom mi.ScreenCaster-t egyébként használtam, videót is csináltam vele, csak elég agresszív a program, nem lehet bezárni, szolgáltatásként a RAM-ba ragad. És ahhoz képest, hogy havonta egyszer veszem elő, na foglaljon ott nekem folyton 10 MB-ot. Úgyhogy egy idegesebb pillanatomban le is hajintottam.
Fejlesztőnek írtam egyébként többször is, de - jó szokásuk szerint - baszott válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
-
DemonDani
addikt
van jobb GPS-es app mint az iGO? Mi a legjobb? Olyasmi kene ami alatt lehet a térképeket cserélni, nekem a Navteq kellenne főleg, de előfordulhat hogy mást tolnék fel
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Vibernek szeretném az értesítési hangját teljesen kikapcsolni, tehát ha valaki ír, akkor az ne legyen hallható. Nagyon idegesítő a hangja..
Bármilyen megoldás érdekel!
Köszönöm előre is!havri
-
atillaahun
veterán
válasz DemonDani #44988 üzenetére
Én kapásból jobbnak mondanám a GMaps/GNavi-t, mint az iglót. Bár leginkább csak a műholdas nézet miatt gondolom. Nekem sokszor jól jött már.
(#44989) havri1
Ha beállításokban nincs ilyen akkor bizony fel kell túrnod magát az .apk-t.
PC-n sima tömörítő programmal (7zip) megnyitható.
Most nincs előttem, így nem tudok konkrét elérési utat mondani, de benne vannak a hangfájlok. Ha van elég türelmed átbogarászni őket, és megtalálod a megfelelőt, akkor cseréld ki egy üres hangfájlra, átnevezve. Pl. ERRE, én a fényképező meg az alacsony akksi jelzés hangokat némítottam így le.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Keresem a Facebook contact Sync nevű alkalmazás x8-ra megfelelő változatát, ugyanis a gyári facebook nem akar szinkronizálni normálisan a telefonkönyvvel. Csak az e-mail címeket teszi be, már amikor egyáltalán működik. Nem is nagyon használom, opera minivel egyszerűbb. Marketen nem találom, play-ről meg nem engedi letölteni. Több ismerősöm is ezt használja.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
icons
addikt
Hello!
A terv: biciklivel le akarok tekerni a Balatonra, de kellene a ZTE Blade-re egy GPSes program, ami ha szükséges, tud némi támpontot nyújtani. Az útvonal megvan GoogleMaps-en, kml-ben, kmg (vagy mi) meg gpx-ben is talán, melyik lenne a legjobb app, ami tudja olvasni bármelyiket is (Google Maps: Unable to load URL, Google Earth nem megy a Bladen).
Köszi!
-
havri1
félisten
válasz atillaahun #44990 üzenetére
Köszi!
Addig megvagyok, hogy az apk-t kinyertem, megtaláltam a hangot, de ez mp3. AZ általad linkelt ogg. Átneveztem, de nem tudja lejátszani.
Üres mp3 kellene, tudsz segíteni?havri
Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest