- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Mr X, Domxc, toth_janika:
Köszi szépen!Kipróbáltam a Convertert, és az ics témát is, mindkettő nagyon tetszik,
a GO Lockert még nem raktam fel, de az is jónak tűnik
Időközbe viszont felmerült bennem még egy kérdés.
Volt téma itt a fórumon régebben, hogy a getjaros appok nem frissülnek, én is szedtem le a getjarról 2 appot (Alarm Clock Xtreme, Beautiful Widgets) és nekem se jelennek meg a Marketen a saját alkalmazások között, hogy lenne rá frissítés.Viszont épp tegnap nézelődtem kicsit a Marketen, és észrevettem, hogy ha pl az Alarm Clock Xtreme-re rákeresek a Marketes appok között, akkor ott jelzi hogy kijött hozzá frissítés, és az adatlapján fel is ajánlja a frissítést...
Ti mit gondoltok, lehet így frissíteni egy getjaros appot?
Azért kérdezem, mert ugye a getjaros appok nem warez verziók, de nem is a Marketen megvett alkalmazások, hogy ilyenkor mi a helyzet, elfogadja a Market hogy meg van véve, vagy frissítés után meg kell venni a Marketen az appot?Bármilyen infó előre is köszi szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest