Hirdetés

Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz F-ECT$ #27840 üzenetére

Nekem csak egybeírva van olyan hogy appmanager mappa, de az is üres. Úgyhogy a TB tuti nem (legalábbis magától nem :D) AppMonster nincs fenn? Vagy MyBackup?

(#27841) IkszIpszilon:
    Nálunk az a szokás, hogy külön telefonja van mindenkinek, akinek szüksége van rá, úgyhogy nemigen nyomkodjuk egymásét, törölni meg főleg nem szoktunk máséról. :P Max a lányom játszik vele, de akkor meg csak a játék fut... De hát erre mondják, Ízlések és pofonok. :D (Egyébként meg mindig ezt mondják hogy nem volt szükség rootra, de vhogy mégis mindig annak kapcsán merül fel a kérdés, hogy vmit szeretnének amit csak roottal lehet ;) ) Az meg megint más kérdés, ha vmit ennyire féltenék, arra nem is költenék 400 ájrót (de még 100at se). :DDD Egyébként nem te vagy az egyetlen aki úgy gondolja hogy mi vagyunk a termékekért/használati tárgyakért és nem azok vannak mi értünk, nekem is vannak ilyen ismerőseim (én nem ilyen vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem is vigyázok a dolgaimra, mert nagyon is (de mindig csak addig, míg nem megy a használhatóság javára). Telefont és PC-t is repíteném ki nagyívben az ablakon, ha nem lenne teljes körű hozzáférésem a saját tulajdonomhoz... :DD

Aktív témák